Sidofältet i Mail-fönstret som visar inkorgar för iCloud-, skol- och arbetskonton.

Missa aldrig ett mejl

När du lägger till e‑postkonton (som iCloud, Exchange, skola eller arbete) i Mail får du alla mejl samlade på ett ställe, utan att behöva logga in på några webbplatser.

Så här lägger du till eller tar bort e-postkonton

Inställningspanelen Blockerade visar en lista med blockerade avsändare. Kryssrutan för att aktivera filtrering av blockerade mejl är markerad liksom alternativet att märka blockerade mejl men låta dem ligga kvar i inkorgen när de anländer.

Minska bruset

Håll inkorgen och uppmärksamheten fokuserad genom att blockera mejl från särskilda personer eller grupper.

Så här blockerar du avsändare

Sidofältet i Mail-fönstret som visar flera brevlådor för ett iCloud-konto.

Ordna din e-post

Du måste inte ha allt i inkorgen, utan kan hålla ordning på breven genom att sortera in dem i olika brevlådor.

Så här skapar du eller raderar brevlådor

Mail-fönstret med ”johan” i sökfältet och Bästa sökträffar högst upp bland sökträffarna i mejllistan.

Hitta mejl snabbt

Du kan snabbt hitta ett brev, oavsett i vilken brevlåda eller mapp det gömmer sig i.

Så här söker du efter mejl

Klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan om du vill bläddra i Mail Användarhandbok.

Gå till Mail-supportsidan om du behöver mer hjälp.