Mail-fönster som visar kontodialogen.

Komma igång med Mail

Ställ in Mail och börja skicka, ta emot och hantera alla e-postkonton från en enda app.

Så här kommer du igång med Mail

Panelen Blockerade i Mail-inställningarna visar en lista med blockerade avsändare. Kryssrutan för att aktivera filtrering av blockerade mejl är markerad liksom alternativet att märka blockerade mejl men låta dem ligga kvar i inkorgen när de anländer.

Minska bruset

Håll inkorgen och uppmärksamheten fokuserad genom att blockera mejl från särskilda personer eller grupper.

Så här blockerar du avsändare

Sidofältet i Mail-fönstret som visar flera brevlådor för ett iCloud-konto.

Sortera mejl automatiskt

Använd smarta brevlådor till att automatiskt sortera mejl när du får dem.

Så här använder du smarta brevlådor

Mail-fönstret med ett markerat mejl som visar Påminn mig-dialogen.

Få mejlpåminnelser

Ta itu med mejl när du är redo med Påminn mig.

Så här använder du Påminn mig

Klicka på Innehållsförteckning överst på sidan för att bläddra i Mail Användarhandbok.

Gå till Mail-supportsidan om du behöver mer hjälp.