Apple‑ID

Ditt Apple‑ID är det konto du använder för allt du gör med Apple, som att använda App Store, Apple TV-programmet, Apple Book Store, iCloud, Meddelanden med mera.

Ditt Apple‑ID består av en e-postadress och ett lösenord. Logga bara in med samma Apple‑ID för att använda alla Apple-tjänster på alla enheter – vare sig det är datorn, en iOS-enhet, iPadOS-enhet eller Apple Watch. Se Apple Support-artikeln Logga in med ditt Apple‑ID.

Det bästa är att ha ett eget Apple‑ID och inte dela det med någon annan. Om du vill veta mer om Apple‑ID går du till supportsidan för Apple‑ID. Om du vill skapa ett går du till kontowebbplatsen för Apple‑ID.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som Apple‑ID. Se Apple Support-artikeln Använda ditt mobiltelefonnummer som ditt Apple‑ID.