Mac mini bredvid en bildskärm.

Ta en titt på din nya Mac

Få en snabb introduktion till Mac minis portar, kontakter, tillbehör och andra funktioner.

Ta en tur i Mac mini

Baksidan på Mac mini och dess olika portar.

Vill du komma igång?

När du har anslutit en bildskärm, ett tangentbord och en mus eller styrplatta trycker du på strömbrytaren på baksidan av Mac mini. Följ inställningsassistentens anvisningar så kommer du igång på nolltid.

Ställa in Mac mini

Mac mini bredvid olika enheter som ansluter till samma iCloud-innehåll.

Håll enheterna synkroniserade

Kom åt dina dokument, bilder, kontakter och mycket annat på alla dina enheter med iCloud. Du kan också använda datorn tillsammans med dina iOS- och iPadOS-enheter till att ringa och besvara samtal, kopiera och klistra in mellan enheter eller för Instant Hotspot.

Använda iCloud med datorn

Överlappande bilder av apparna Kartor, Safari och Meddelanden.

Upptäck nya funktioner

Läs om nyheterna i macOS Sonoma och apparna som ingår.

Nya funktioner i macOS Sonoma

Symboler för appar som följer med datorn.

Gör mer

Din Mac mini levereras med appar för praktiskt taget allt du vill göra. Redigera och dela bilder och videor, skapa presentationer, lyssna på musik, läs böcker, se på film och mycket annat. Upptäck nya appar i App Store, inklusive iPhone- och iPad-appar som nu fungerar på din Mac med Apple Silicon.

Läs mer om apparna som följer med datorn

Utforska Mac mini-grunder genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Besök webbplatsen Support för Mac mini om du vill få mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner. Abonnemang krävs för Apple TV+.