Byta ut batterierna i Magic Trackpad

Om det går att byta ut batterierna i styrplattan ska du byta alla batterier samtidigt och använda samma batterityp. Magic Trackpad drivs av två R6-batterier. Om du använder uppladdningsbara batterier ska du ladda upp alla samtidigt.

Du kan också använda litium-, alkaliska eller uppladdningsbara R6-batterier. Lämna de gamla batterierna till återvinning.

1. Använd ett mynt till att lossa batteriluckan och ta sedan bort de gamla batterierna.

Luckan borttagen från batterifacket på en styrplatta.
  2. Sätt i två R6-batterier i batterifacket och kontrollera att plus- och minuspolen är vända åt rätt håll.

Batterier som sätts in i batterifacket på en styrplatta.
  3. Sätt tillbaka luckan för batterifacket.

4. Slå på styrplattan när du vill använda den igen.

Innan du använder en trådlös Apple Magic Trackpad måste du ansluta den till datorn. Se Ansluta ett trådlöst tangentbord eller en trådlös mus eller styrplatta från Apple för mer information.

Om du har anslutit styrplattan till datorn tidigare behöver du inte ansluta den igen efter batteribytet. Styrplattan kommer automatiskt att ansluta till datorn en kort stund efter att du har slagit på den.