Byta ut batterierna i Magic Mouse

Om det går att byta ut batterierna i musen ska du byta alla batterier samtidigt och använda samma batterityp. Magic Mouse drivs av två R6-batterier. Om du använder uppladdningsbara batterier ska du ladda upp alla samtidigt.

Använd litium-, alkaliska eller uppladdningsbara R6-batterier. Lämna de gamla batterierna till återvinning.

1. Ta bort batteriluckan (på undersidan av musen) och ta ur de gamla batterierna.

Batterifacket på en mus i öppet och stängt läge, med batterierna rätt vända i det öppna läget.
  2. Sätt i två R6-batterier och kontrollera att plus- och minuspolerna är vända åt rätt håll.

3. Sätt tillbaka luckan för batterifacket.

4. Slå på musen när du vill använda den igen.

Om du tidigare har anslutit musen till datorn behöver du inte ställa in den igen efter batteribytet. Musen kommer automatiskt att ansluta till datorn en kort stund efter att du har slagit på den.

Om musen inte är ansluten till datorn läser du Ansluta ett trådlöst tangentbord eller en trådlös mus eller styrplatta från Apple för mer information.