Starta, pausa och återuppta en Time Machine-säkerhetskopiering

Du kan när som helst låta Time Machine utföra en säkerhetskopiering, även om Säkerhetskopiera automatiskt inte är markerat i inställningspanelen Time Machine.

• Starta en säkerhetskopiering: Klicka på Time Machine-symbolen i menyraden och välj Säkerhetskopiera nu.

• Pausa en säkerhetskopiering: Klicka på Time Machine-symbolen i menyraden och välj Hoppa över denna säkerhetskopiering.

• Återuppta en säkerhetskopiering: Klicka på Time Machine-symbolen i menyraden och välj Säkerhetskopiera nu.

Om Time Machine-menyn inte visas i menyraden väljer du Apple-menyn > Systeminställningar, klickar på Time Machine och markerar Visa Time Machine i menyraden.

Öppna inställningspanelen Time Machine åt mig