Visa anslutna hårddiskar, iOS-enheter och servrar

Du kan visa symboler för hårddiskar, externa hårddiskar, CD- och DVD-skivor, iOS-enheter och anslutna servrar i Finder-sidofältet eller på skrivbordet.

1. I Finder väljer du Finder > Inställningar.

2. Klicka på Allmänt och markera de objekt som ska visas på skrivbordet.

Om du vill exempel markerar CD- och DVD-skivor samt iPod visas dess symbol på skrivbordet.

3. Klicka på Sidofält och markera de objekt som ska visas i Finder-sidofältet.

Vissa objekt visas under Delade och andra under Enheter.

Läs mer om att göra Finder-inställningarna i Finder-inställningar.