Använda ett Bluetooth-headset med datorn

Använd ett Bluetooth-utrustat headset till att lyssna på och mata in ljud. När du har anslutit datorn till ett headset och valt det som enhet för in- och utmatning av ljud fungerar det som datorns mikrofon och högtalare.

Läs dokumentationen som följde med headsetet om du vill veta hur du ansluter det.

• När du har anslutit headsetet till datorn klickar du på Bluetooth-statussymbolen i menyraden, väljer det headset som du vill använda och väljer sedan Anslut. Headsetet används automatiskt som enhet för ljudinmatning och ljudutmatning för datorn.

Om Bluetooth-statussymbolen inte visas i menyraden väljer du Apple-menyn > Systeminställningar, klickar på Bluetooth och markerar Visa Bluetooth i menyraden.

Öppna Bluetooth-inställningarna åt mig