En iPhone och MacBook med Apple Musics För dig.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här går du med i Apple Music

iTunes-fönstret med ett bibliotek som innehåller en mängd album.

iTunes är det enda du behöver

Har du fortfarande CD- och DVD-skivor som tar upp plats? Importera dem till iTunes och samla all din musik på ett ställe.

Så här importerar du låtar från CD-skivor

En vy med en låt i Apple Music som spelas upp på en Apple Watch, iPhone och HomePod.

Kom åt iTunes-biblioteket på alla dina enheter

Eftersom du har alla dina låtar och dessutom Apple Music i biblioteket kan du spela dina favoriter på alla dina enheter.

Så här synkroniserar du iTunes-innehåll

En MacBook med iTunes på skärmen och en HomePod i närheten.

Förbättra ljudet

Spela upp musik på högtalare som är anslutna till datorn eller valfri AirPlay-kompatibel enhet (som HomePod) så att alla kan lyssna med iTunes.

Så här väljer du vilka högtalare du vill använda

Bläddra i iTunes Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning högst upp på sidan.

Om du behöver mer hjälp kan du besöka supportwebbplatsen för iTunes för Mac eller Windows.