Apple-ID

Du behöver ett Apple-ID om du vill hämta objekt från iTunes Store, använda Genius eller prenumerera på iCloud-musikbibliotek. Det består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som ditt Apple-ID. Du kan läsa mer i Apple Support-artikeln Använda ditt mobilnummer som ditt Apple-ID.

Om du har köpt något från Apples webbplats eller använt iCloud-bilder i appen Bilder, eller om du har ett iCloud-konto, så har du redan ett Apple-ID. Om du inte har ett kan du skapa ett via iTunes.

Se sidan Support för Apple-ID. Om du vill skapa ett går du till webbplatsen för Apple-ID.