Fönstret Typsnittsbok visar en lista över typsnitt som användaren har installerat.

Gör texten roligare

Hämtat ett nytt, snyggt typsnitt från webben? Installera det med Typsnittsbok så kan du använda det i alla appar.

Hur du installerar typsnitt

Fönstret Typsnittsbok visar de typsnitt som ingår i typsnittssamlingen Modern.

Kom åt de typsnitt du använder mest

Ordna typsnitten i samlingar och bibliotek så att du snabbt kan komma åt de typsnitt som du använder jämt.

Hur du skapar typsnittssamlingar och bibliotek

Fönstret Typsnittsbok visar en förhandsvisning av typsnittet Apple Color Emoji.

Välj det bästa typsnittet

Vet du inte hur ett visst typsnitt ser ut? Visa typsnittet i Typsnittsbok så får du se ett prov på olika tecken på skärmen, eller skriv ut en provkarta.

Hur du visar och skriver ut typsnitt

Utforska Typsnittsbok Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.