Appen Hitta med en lista över vänner i sidofältet och deras platser på en karta till höger.

Hålla koll på släkt och vänner

Ställ in notiser så att du får veta när en vän eller familjemedlems plats ändras, eller meddela bara andra om din plats.

Hur du ställer in platsnotiser

Appen Hitta med en lista över enheter i sidofältet och deras platser på en karta till höger.

Hitta en förlorad enhet

Använd Hitta till att förbättra dina chanser att hitta en förlorad enhet, även om den inte är ansluten till internet.

Hur du hittar en enhet

Appen Hitta med en lista över föremål i sidofältet och deras platser på en karta till höger.

Hitta vanliga föremål

Fäst en AirTag vid föremål, exempelvis dina nycklar, så att du snabbt kan hitta dem om du har förlagt dem.

Hur du hittar ett föremål

Utforska Hitta Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till supportsidan för Hitta om du behöver mer hjälp.