Systemmeddelanden Hjälp

Välkommen till Systemmeddelanden

Visa loggmeddelanden och rapporter för att få diagnostisk information om din Mac och enheter.

Fönstret Systemmeddelanden med enheter till vänster och loggmeddelanden till höger.
Systemmeddelande-fönstret med ett markerat loggmeddelande och detaljer i nedre panelen.

Kontrollera systemet

Systemmeddelanden samlar in loggmeddelanden som genereras av datorn och anslutna enheter. Du kan använda de här meddelandena till att kontrollera datorns prestanda och lösa problem. Markera bara enheten till vänster, ett loggmeddelande till höger och analysera sedan detaljerna i den nedre panelen för att leta fel.

Visar sparning av en sökning i Systemmeddelanden efter att sökvillkor har angetts.

Hitta precis det du behöver

Skriva in en sökfras för att söka efter loggmeddelanden och aktiviteter som stämmer med det du behöver. Klicka sedan på Spara under sökfältet för att spara sökningen så att du kan använda den hur ofta du vill.

Fönstret Systemmeddelanden med en användarrapport som är markerad.

Precisera och dela

Förutom loggmeddelanden kan du också visa rapporter om systemaktivitet och dela rapporterna med en supporttekniker eller någon annan som hjälper dig att felsöka ett problem. Leta bara rätt på rapporten och klicka på delningsknappen.

Läs mer om att visa loggmeddelanden, söka i loggar och aktiviteter och visa rapporter.