Systemmeddelande-fönstret med ett markerat loggmeddelande och detaljer i nedre panelen.

Kontrollera systemet

Systemmeddelanden samlar in loggmeddelanden som genereras av datorn och anslutna enheter. Du kan använda de här meddelandena till att kontrollera datorns prestanda och lösa problem.

Visa loggmeddelanden

Visar sparning av en sökning i Systemmeddelanden efter att sökvillkor har angetts.

Hitta precis det du behöver

Använd en sökfras för att söka efter loggmeddelanden och aktiviteter för att hitta det du behöver. Du kan även spara en sökning så att du kan använda den igen.

Hitta loggmeddelanden

Systemmeddelanden-fönstret med en markerad wifi.log-rapport och detaljer nedanför.

Precisera och dela

Förutom loggmeddelanden kan du också visa rapporter om systemaktivitet och dela rapporterna med en supporttekniker eller någon annan som hjälper dig att felsöka ett problem.

Dela rapporter

Utforska Systemmeddelanden Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.