Skapa en klass.

Snabbt skapa en klass

Du kan snabbt skapa en klass och bjuda in andra att ansluta till klassen.

Så här skapar du din första klass

Visa elevers skärmar.

Visa skärmar

Visa dina elevers skärmar för att hjälpa dem att fokusera på uppgiften.

Så här visar du alla elevers skärmar

Öppna en webbsida eller EPUB-bok för elever.

Öppna en webbsida, EPUB-bok eller PDF för elever

Öppna en specifik webbplats, EPUB-bok eller PDF för att hjälpa elever att lära sig om ett visst ämne.

Så här öppnar du ett bokmärke för en webbsida, ett kapitel i en EPUB-bok eller en PDF

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i Klassrum för Mac Användarhandbok.