Kom igång med Boot Camp

Du kan använda Boot Camp-assistent till att installera Windows på en Mac.

Du kan se vilka Windows-versioner som din Mac stöder i Apple Support-artikeln Systemkrav för att installera Windows på din Mac-dator via Boot Camp.

Beroende på vilken Mac-modell du har kan det hända att du behöver en extern USB-enhet för att installera Windows (du blir ombedd att använda en när du förbereder datorn för Windows om det behövs). Nyare Mac-modeller, med OS X 10.11 eller senare, använder den interna lagringen till att tillfälligt lagra objekt som behövs för att installera Windows och kräver inte en USB-enhet. Läs mer i följande artiklar:

Gör något av följande för att installera Windows på din Mac: