Boot Camp-assistent Användarhandbok

för macOS Mojave

Introduktionspanelen till Boot Camp som visar en knapp du kan klicka på för att få hjälp och en knapp för att fortsätta med installationen.

Problemfri installation

Du fixar en ISO-avbild med Windows – Boot Camp-assistent sköter resten. Öppna bara Boot Camp-assistent och följ anvisningarna på skärmen.

Så här kommer du igång med Boot Camp

Boot Camp-assistents installationsfönster. Längst ned till höger finns knappen Installera, och till vänster finns knappen Tillbaka.

Använda Windows-program på din Mac

Finns din favorit-MMORPG bara för Windows? Finns alla dina ekonomiuppgifter i ett bokföringsprogram som bara fungerar i Windows? Måste du testa webbsidor med Internet Explorer? Inga problem – installera bara Windows på din Mac med Boot Camp.

Så här installerar du Windows på en nyare Mac

Så här installerar du Windows på en äldre Mac

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Boot Camp-assistent.

Gå till webbplatsen Support för Boot Camp om du behöver mer hjälp.