En iPhone visar en spellistegrafik, spellistetitel och uppspelningsknappen i Apple Music Classical.

Hämta appen som är utformad för klassisk musik

Apple Music-abonnenter kan lyssna på enastående klassisk musik, utan några extra kostnader, med Apple Music Classical. Undersök handplockade rekommendationer och hundratals utvalda spellistor för både nybörjare och experter. Hitta särskilda inspelningar på nolltid i världens största katalog med klassisk musik och lyssna reklamfritt med högsta möjliga ljudkvalitet.

Få en introduktion till Apple Music Classical

Utforska Apple Music Classical Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Tillgängligheten för Apple Music Classical-appen kan variera beroende på land eller region. Tillgång till Apple-medietjänster. Funktioner och innehåll i Apple Music Classical kan också variera beroende på land eller region.