Logga in på App Store

Innan du kan köpa eller uppdatera ett program i App Store måste du logga in med ett Apple-ID eller skapa ett Apple-ID om du inte redan har ett.

Fönstret för inloggning med Apple-ID i App Store.

Ett Apple-ID ger dig tillgång till iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Den består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som Apple-ID.

Mer information om Apple-ID finns på supportsidan om Apple-ID. Om du vill skapa ett går du till kontowebbplatsen för Apple-ID.

Alla dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till ett annat Apple-ID. Om du köper något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac loggar du alltid in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta tillgängliga uppdateringar.

Du rekommenderas att använda samma Apple-ID för alla Apple-tjänster, inklusive iTunes Store, App Store och iBooks Store. Om du redan använder olika Apple-ID:n för olika tjänster kan du fortsätta med det. Mer information finns på supportsidan för iTunes och under Använda olika Apple-ID:n för iCloud och iTunes på webbsidan Logga in med ditt Apple-ID.

Öppna App Store åt mig

• Logga in med ditt Apple-ID: Välj Affär > Logga in och ange ditt Apple-ID.

• Skapa ett Apple-ID: Välj Affär > Skapa konto. Du kan även välja Affär > Logga in och sedan klicka på Skapa Apple-ID.

• Visa kontoinställningarna: Logga in och välj sedan Affär > Visa mitt konto. Kontoinställningarna inkluderar ditt Apple-ID, faktureringsinformation och ett smeknamn som används till programrecensioner. Du kan också visa köp som du har gömt.

• Logga ut: Välj Affär > Logga ut.