Visa och hantera köpta program

Du kan se vilka program du har köpt med ditt Apple-ID i listan Köpt på alla dina Mac-datorer. Om du vill att vissa program inte ska visas i den listan kan du gömma dem. Du kan också avinstallera program som du inte längre behöver.

Öppna App Store åt mig

Visa köpta program

• Logga in på ditt konto i App Store och klicka på Köpt.

Gömma och visa program

• Göm ett köpt program: Håll ned kontrolltangenten, klicka på programmet och välj Göm köp.

• Visa gömda program: Klicka på Affär > Visa mitt konto och klicka sedan på Hantera (till höger om Gömda objekt). I fönstret som öppnas klickar du på Göm inte för de program som du vill visa i listan Köpt. Klicka på Klar när du är färdig.

Avinstallera program

Obs! Det går inte att avinstallera program som ingår i macOS, som Safari och Mail.

• Dra programmet från programmappen till papperskorgen (finns i slutet av Dock). Välj sedan Finder > Töm papperskorgen.

Du kan läsa om hur du avinstallerar med hjälp av avinstalleraren för ett program i Installera, uppdatera och avinstallera program.