Om FaceTime inte fungerar på din Mac

Läs om vad du kan göra om du inte kan använda din kamera eller mikrofon, inte kan hålla anslutningen eller inte kan logga in.

Om din kamera eller mikrofon inte fungerar

• Avsluta FaceTime och öppna det sedan igen.

• Starta om Mac-datorn.

• Kontrollera att FaceTime inte är öppet och kontrollera sedan om kameran fungerar i en annan app, till exempel Photo Booth. Om den inte gör det vet du att det inte är ett problem med FaceTime.

• Om du har flera kameror eller mikrofoner anslutna till din Mac-dator kontrollerar du i Video-menyn i menyfältet för FaceTime att du har valt rätt kamera och mikrofon.

• Om problemet rör datorns inbyggda kamera läser du om hur du löser problem med den inbyggda kameran.

• Om problemet rör iPhone när den används som webbkamera läser du Kontinuitetskamera: Använda din iPhone som en webbkamera för Mac.

Om du behöver hjälp med anslutningen eller samtalskvaliteten

Ett långsamt eller upptaget wifi-nätverk kan leda till problem med ditt FaceTime-samtal. Om du upplever anslutningsvarningar, ljud eller video av låg kvalitet, eller ett utropsteckenNo alt supplied for Image över en videopanel:

• Kontrollera att både du och mottagaren använder en snabb wifi- eller mobilnätanslutning. Om du använder wifi för FaceTime-samtal krävs en bredbandsanslutning.

• Leta efter problem som kan göra din anslutning långsam, till exempel om någon streamar innehåll över ditt nätverk.

• Om du har frågor om internethastigheten kontaktar du din internetleverantör.

Om du inte kan logga in på FaceTime

Om du inte kan logga in på ditt iMessage-konto eller FaceTime på din Mac

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.