Använda testet av öronkuddarnas passform för dina Beats Fit Pro

Dina Beats Fit Pro levereras med små, mellanstora och stora öronkuddar i silikon. När du använder öronkuddar i den storlek som passar dig bäst får du bäst ljudkvalitet och överlägsen brusreducering.

Välja den bästa storleken på öronkudden

Din öronkudde ska försegla öronkanalen väl. När de har rätt passform upplever du bättre brusreducering och musiken får ett rikt basljud.

Höger öronsnäcka med öronkuddar i tre storlekar

Dina Beats Fit Pro levereras med tre olika öronkuddsstorlekar. Pröva att sätta i dina Beats Fit Pro med öronkuddar i mellanstorlek i öronen så att de sitter bekvämt och säkert. Om de inte förseglar öronkanalen väl kan du testa att justera dina Beats Fit Pro eller byta till en större öronkudde. Om örontoppen känns för stor i ditt öra eller är obekväm, kan du försöka med en mindre storlek.

Du kan köpa en ny uppsättning med öronkuddar från Apple Online Store, Apple Store eller andra auktoriserade återförsäljare.

Pröva Test av öronpropparnas passform om du är osäker på passformen

Är du osäker på om du får bästa möjliga ljudkvalitet eller brusreducering kan du använda Test av öronpropparnas passform. Välj en bekväm passform som förseglar öronkanalen väl.

Följ dessa steg för att använda testet av öronkuddarnas passform på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Med Beats Fit Pro i öronen går du till Inställningar > Bluetooth.

2. Tryck på knappen Mer infoIngen alternativ text angiven för bilden bredvid dina Beats Fit Pro i listan över enheter.

3. Tryck på Test av örontopparnas passform. Om du inte ser Test av öronpropparnas passform ser du till att du har version 13.2 eller senare av iOS (eller iPadOS).

4. Tryck på Fortsätt och tryck sedan på knappen Spela uppIngen alternativ text angiven för bilden.

Du kan också använda testet av öronkuddarnas passform på din Android-enhet.

Om testet föreslår att du justerar eller prövar en annan öronkudde justerar du dina Beats Fit Pro och testar igen. Testa sedan en annan storlek. Du kan behöva olika storlekar för ditt vänstra och högra öra.

Så tar du bort och sätter fast öronkuddar

Ta bort en öronkudde genom att dra med ett fast grepp kring basen på öronkudden, där den sitter fast på Beats Fit Pro.

Sätt fast en öronkudde genom att hålla den framför det ovala fästet på Beats Fit Pro. Håll fingrarna på öronkuddens bas och tryck öronkudden över fästet tills du känner att den kommer på plats med ett klick.