Ladda dina Beats Fit Pro

Med laddningsetuiet får du upp till 24 timmars sammanlagd speltid med dina Beats Fit Pro. Ladda så här när det är dags.

Ladda dina Beats Fit Pro

Varje hörsnäcka har upp till sex timmars speltid med aktiv brusreducering på och upp till sju timmars speltid med aktiv brusreducering av.12

När laddningsetuiet har mindre än 40 % laddning börjar LED-lampan på framsidan lysa rött. Om LED-lampan blinkar rött kan du behöva återställa öronsnäckorna.

När du behöver ladda både hörsnäckorna och laddningsetuiet:

1. Placera hörsnäckorna i laddningsetuiet.

2. Anslut laddningsetuiet till en strömkälla med usb-C-kabeln som medföljde dina Beats Fit Pro.

Bild av usb-C-kabel som är ansluten till fodralets baksida.

Du kan också ladda fodralet utan hörsnäckorna.

Kontrollera batteriladdningen på dina Beats Fit Pro

Du kan kontrollera batteriladdningen på dina Beats Fit Pro på din enhet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan se batterinivån i vyn Idag på din iPhone, iPad eller iPod touch. Läs om hur du lägger till widgeten Batterier i vyn Idag.

På din Mac

1. Klicka på knappen för Bluetooth-menyn längst upp till höger på Mac-datorn.

2. Välj Beats Fit Pro för att se hörsnäckornas batterinivå.

På en Android-enhet

Öppna Beats-appen för Android för att se batterinivån på dina hörsnäckor och ditt laddningsetui.

Om det inte går att ladda dina Beats Fit Pro

Här är några saker som du kan prova om du har problem med att ladda dina Beats Fit Pro.

1. Kontrollera att hörsnäckorna sitter som de ska i laddningsetuiet.

2. Använd en annan strömkälla eller kabel.

3. Nollställ dina Beats Fit Pro.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apples-supporten.

1. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med förhandsversioner av Beats Fit Pro, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 12-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och Aktiv brusreducering och Transparens var på. Testet bestod av att Beats Fit Pro-batteriet urladdades fullständigt genom att spela ljud tills den första Beats Fit Pro-snäckan slutade spela upp. Lyssningstiden var upp till 7 timmar med Aktiv brusreducering av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

2. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med förhandsversioner av Beats Fit Pro, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 12-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och Aktiv brusreducering och Transparens var på. Testet bestod av att Beats Fit Pro-batteriet urladdades fullständigt genom att spela ljud tills den första Beats Fit Pro-snäckan slutade spela upp. Helt urladdade Beats Fit Pro laddades till 100 procent. Därefter spelades ljud tills den första Beats Fit Pro-snäckan stängdes av. Denna cykel upprepades tills Beats Fit Pro-snäckorna och laddningsetuiet var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

3. Testerna utfördes av Apple i september 2021 med förhandsversioner av Beats Fit Pro, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 12-enheter och en försläppsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 % och Aktiv brusreducering och Transparens var på. Laddningstesterna på fem minuter gjordes med urladdade Beats Fit Pro som laddades i fem minuter varefter ljud spelades upp tills den första Beats Fit Pro-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.