Ställa in och använda Beats Fit Pro

Med dina Beats Fit Pro kan du bland annat lyssna på musik, ringa samtal och använda Siri.

Parkoppla dina Beats Fit Pro

Läs mer om hur du parkopplar Beats Fit Pro med din enhet.

Parkoppla med din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Aktivera Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Placera Beats Fit Pro-öronsnäckorna i fodralet.

3. Ha dina Beats Fit Pro i fodralet med locket öppet och håll dem bredvid din upplåsta iPhone, iPad eller iPod touch.

4. Följ anvisningarna på skärmen. Om inga instruktioner visas använder du följande anvisningar för att parkoppla dina Beats Fit Pro med en annan enhet.

Beats Fit Pro med öppet lock

Parkoppla med en Android-enhet

Parkoppla dina Beats Fit Pro med Beats-appen för Android.

Parkoppla med din Mac eller en annan enhet med Bluetooth

1. Aktivera Bluetooth på din Mac eller den andra enheten.

2. Placera Beats Fit Pro-öronsnäckorna i fodralet.

3. Ha dina Beats Fit Pro i fodralet med locket öppet och håll dem bredvid din Mac eller en annan enhet.

4. Tryck och håll ned systemknappen på laddningsetuiet tills LED-lampan blinkar.

5. Öppna Bluetooth-menyn på din Mac eller den andra enheten. På en Mac väljer du till exempel Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar sedan på Bluetooth.

6. Tryck eller klicka på dina Beats Fit Pro i listan över Bluetooth-enheter som upptäckts.

Använda Beats Fit Pro

När Beats Fit Pro plockas ur laddningsfodralet är de på och klara att användas.

spela upp-symbol

Spela upp musik

För att styra din musik kan du använda Beats logotyp-knappenNo alt supplied for Image på någon av öronsnäckorna:

• Pausa eller spela upp ljud genom att trycka en gång på knappen med Beats-logotypen.

• Gå vidare till nästa låt genom att trycka två gånger på knappen med Beats-logotypen.

• Lyssna på föregående låt genom att trycka tre gånger på knappen med Beats-logotypen.

Slå på eller av Automatisk öronavkänning

Beats Fit Pro känner av när de sitter i öronen och tar emot ljud från din enhet. Beats Fit Pro pausar och återupptar uppspelningen när du tar ut en av hörsnäckorna eller stoppar uppspelningen utan att återuppta den om du tar ut båda. När Automatisk öronavkänning är aktiverat och öronsnäckorna inte används, spelas ljudet upp på enhetens högtalare.

Om du stänger av Automatisk öronavkänning spelas allt ljud upp på dina Beats Fit Pro vare sig du har dem på dig eller inte.

Så här gör du för att slå på och stänga av Automatisk öronavkänning:

1. Gå till Inställningar > Bluetooth på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. I listan över enheter trycker du på knappen Mer infoIngen bildtext för denna bild bredvid din Beats Fit Pro.

3. Tryck på reglaget bredvid Automatisk öronavkänning.

symbolen för volym

Ändra volymen

Ändra volymen genom att säga ”Hej, Siri” och sedan någonting i stil ”sänk volymen”. Eller dra volymreglaget i appen som du lyssnar på, på låsskärmen eller i Kontrollcenter. Du kan även öppna Spelas nu på din Apple Watch och vrida på Digital Crown för att justera volymen.

Det kan hända att Siri inte finns på alla språk eller i alla områden och funktionerna kan variera mellan olika områden.

telefonsymbol

Svara på telefonsamtal

För att styra telefonsamtal använder du Beats logotyp-knappenNo alt supplied for Image på någon av öronsnäckorna:

• Tryck en gång för att svara på ett samtal.

• Tryck en eller två gånger för att lägga på ett samtal, beroende på dina inställningar.

• Tryck en eller två gånger för att sätta på eller stänga av mikrofonen, beroende på dina inställningar.

• Tryck en gång för att svara på ett andra inkommande samtal och parkera det första. Om du har två pågående samtal kan du växla mellan dem på det här sättet.

• Avvisa ett inkommande samtal genom att hålla ned knappen.

• Sluta lyssna via öronsnäckorna och skicka samtalet till telefonen genom att trycka två gånger.

För att ändra inställningarna på din iPhone eller iPad går du till Inställningar > Bluetooth och trycker sedan på dina öronsnäckor.

lägessymbol

Använda Aktiv brusreducering och Transparens

Med Beats Fit Pro kan du styra hur mycket du hör av omgivningen. Tryck och håll ned Beats logotyp-knappenIngen bildtext för denna bild på en av öronsnäckorna för att växla mellan Aktiv brusreducering, Transparens och Av (för maximera batteritid).

Du kan välja vilka lägen tryck och håll-funktionen växlar mellan. Ha på dig dina Beats Fit Pro och öppna Inställningar > Bluetooth > Beats Fit Pro > Tryck och håll ned.

Anpassning av tryck och håll-funktionen kräver en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS eller iPadOS 14.6 eller senare eller en Android-enhet med den senaste versionen av Beats-appen installerad.

mikrofonsymbol

Fråga Siri

Om du redan har ställt in Hej Siri på din iPhone kan det användas med dina Beats Fit Pro. Om du inte redan har ställt in ”Hej Siri” kommer du att få vägledning genom installationen.

Du kan aktivera Siri genom att säga ”Hej Siri” eller trycka och hålla in knappen med Beats-logotypen på en av hörsnäckorna. Säg ett kommando när du hör en ton. Läs om vad du kan göra om Siri inte fungerar.

Siri är eventuellt inte tillgängligt på alla språk och i alla områden, och funktionerna kan variera mellan olika områden.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.