Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn

Prova det här om du stöter på ett problem när du uppdaterar eller hämtar appar från App Store på Mac-datorn.

Är App Store tillgängligt?

Kontrollera Apple-sidan Systemstatus för att se om App Store inte är tillgängligt för tillfället i ditt land eller din region.

Kontrollera Apple-sidan Systemstatus

Uppdatera appen manuellt

Öppna App Store och uppdatera appen manuellt.

Läs om vad du kan göra om ett meddelande om att du inte kan ansluta till App Store visas.

Ändra betalningsmetod

Du kan ha en obetald beställning. Ändra betalningsmetod om du vill åtgärda felet. Om du inte kan ändra betalningsmetod kan du lösa in ett presentkort och använda saldot till att betala eventuella obetalda beställningar.

Läs om hur du betalar en obetald beställning

Starta om Mac-datorn

Starta om Mac-datorn. Kontrollera sedan om du kan hämta eller uppdatera appar.

Starta om datorn

Kontakta Apple

Kontakta Apple-supporten om du fortfarande inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn.