Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn

Prova det här om du stöter på ett problem när du uppdaterar eller hämtar appar från App Store på Mac-datorn.

Är du inloggad i App Store?

Har du registrerat en giltig betalningsmetod?

Du kan behöva registrera en betalningsmetod även om appen som du vill hämta är gratis. Du kan lägga till en betalningsmetod eller redigera din betalningsmetod.

Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod. Kontakta Apple-supporten för hjälp.

Är App Store tillgängligt?

Titta efter på Apples sida med systemstatus för att se om App Store inte är tillgängligt för tillfället i ditt land eller din region.

Uppdatera appen manuellt

Öppna App Store och försök att uppdatera appen manuellt.

Läs om vad du kan göra om du får ett meddelande som säger att du inte kan ansluta till App Store.

Är din Mac ansluten till internet?

Läs om hur du ansluter din Mac till internet.

Starta om Mac-datorn

Starta om datorn. Prova sedan om du kan hämta eller uppdatera appar.

Kontakta Apple

Kontakta Apple-supporten om du fortfarande inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn.