Om du inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn

Prova det här om du stöter på ett problem när du uppdaterar eller hämtar appar från App Store på Mac-datorn.

Är App Store tillgängligt?

Kontrollera på Apples sida med systemstatus för att se om App Store inte är tillgängligt för tillfället i ditt land eller din region.

Uppdatera appen manuellt

Är du inloggad med rätt Apple-ID?

Om du har mer än ett Apple-ID kontrollerar du att du har loggat in med rätt Apple-ID.

Har du registrerat en giltig betalningsmetod?

Du kan behöva registrera en betalningsmetod även om appen som du vill hämta är gratis. Kontrollera vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats.

Om du inte kan uppdatera appar och det visas ett meddelande om att ditt konto är inaktiverat i App Store kontaktar du Apple-supporten.

Starta om Mac-datorn

Starta om datorn. Kontrollera sedan om du kan hämta eller uppdatera appar.

Kontakta Apple

Kontakta Apple-supporten om du fortfarande inte kan hämta eller uppdatera appar på Mac-datorn.