Så här nollställer du dina AirPods Max

Läs hur du startar om dina AirPods Max om du har problem eller nollställer dem till fabriksinställningarna.

Bruskontrollknapp, Digital Crown och statuslampa

Så här startar du om eller nollställer dina AirPods Max:

• Först laddar du dem i några minuter

• Om du har problem med dina AirPods Max kan du starta om dem. Håll ned bruskontrollknappen och Digital Crown tills lysdioden blinkar gult.

• Du kan också nollställa dina AirPods Max till fabriksinställningarna. Håll ned bruskontrollknappen och Digital Crown i 15 sekunder tills lysdioden blinkar gult och sedan vitt.

• När du har nollställt dina AirPods Max kan du ansluta dem till din iOS- eller iPadOS-enhet elleransluta dem till din Mac eller annan enhet.

AirPods Max kan kopplas till ett Apple-ID. Om du vill använda AirPods Max som någon annan har använt måste hen först ta bort dem från sitt Apple-ID.