Om ett föremål är anslutet eller en enhet är ansluten till ett annat Apple-ID

Om du försöker ställa in en Apple-enhet som AirPods, ett föremål som AirTag eller ett annat tillbehör i Hitta-nätverket och ser ett meddelande om att den är parkopplad med ett annat Apple-ID, måste enheten eller föremålet tas bort från det Apple-ID:t innan du kan parkoppla den med ett nytt Apple-ID. Den tidigare ägaren kanske måste följa stegen för att ta bort parkopplingen.

Ta bort ett tillbehör eller en enhet i Hitta-nätverket från ett Apple-ID

Använd dessa steg för att ta bort enheter som AirPods (3:e generationen), AirPods Pro, AirPods Max och iPhone-plånbok i läder, Apple-föremål som en AirTag eller ett tillbehör i Hitta-nätverket från ett Apple-ID.

Dessa steg tar också bort parkopplingen av enheten eller föremålet från ett Apple-ID. När du tar bort parkopplingen för enheten eller föremålet från Apple-ID:t tar du också bort Hitta-lås som är kopplingen mellan enheten eller föremålet och ett Apple-ID. Hitta-lås behöver tas bort innan du kan parkoppla enheten eller föremålet till ett annat Apple-ID.

• Om enheten eller föremålet är parkopplat till Apple-ID:t för den föregående ägaren behöver den föregående ägaren följa dessa steg för att ta bort enheten eller föremålet från sitt Apple-ID.

• Enheten eller föremålet behöver inte vara anslutet via Bluetooth till iPhone eller annan Apple-enhet som används för att ta bort den från ett Apple-ID – men processen kan gå snabbare om den är Bluetooth-ansluten och inom Bluetooth-räckvidd.

Dessa steg är det enda sättet att ta bort och ta bort parkopplingen för en enhet eller ett föremål från ett Apple-ID och ta bort Hitta-lås. De kan utföras från en iPhone, iPad, iPod touch eller en Mac-dator som är inloggad med samma Apple-ID. Apple kan inte ta bort ett Hitta-lås åt dig.

Så här tar du bort AirPods, AirTag eller andra tillbehör och enheter i Hitta-nätverket från ett Apple-ID på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Hitta och tryck sedan på fliken Föremål eller fliken Enheter.

2. Tryck på föremålet eller enheten du vill ta bort och svep reglaget uppåt.

After you tap an item or device in the Find My app, swipe up to see more options.
  3. Tryck på Ta bort föremål eller Ta bort den här enheten och tryck sedan på Ta bort för att bekräfta.

Tap Remove Item to remove an time from Find My and remove Find My Lock.

Ta bort AirPods eller en annan enhet i Hitta-nätverket från ett Apple-ID på Mac-datorn

1. Öppna appen Hitta.

2. Välj fliken Enheter.

3. Välj den enhet som du vill ta bort.

4. På kartan klickar du på knappen Mer infoInget alternativ tillhandahålls för bild.

5. Klicka på Ta bort den här enheten.

AirTag och tillbehör i Hitta-nätverket går endast att ta bort från ett Apple-ID på iPhone, iPad eller iPod touch.

Ställa in ditt tillbehör eller enhet i Hitta-nätverket med ett annat Apple-ID

Den nya ägaren startar inställningsprocessen genom att hålla AirPods, AirTag eller tillbehöret i Hitta-nätverket i närheten av sin iPhone, iPad eller iPod touch.

Om det inte går att ta bort enheten eller föremålet från ett Apple-ID

Om det inte går att ta bort parkopplingen för enheten eller föremålet från ett Apple-ID måste de nollställas.

När du nollställer enheter eller föremål kommer de inte att ge platsinformation till den föregående ägaren. Det går dock fortfarande inte att parkoppla enheten eller föremålet till ett annat Apple-ID.