Köpa musik från iTunes Store på din iPhone eller iPad

Om du inte abonnerar på Apple Music eller om du vill köpa en låt eller ett album kan du köpa musik från iTunes Store-appen på din iPhone och iPad.

Så här köper du musik i iTunes Store-appen på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen iTunes Store.

2. Tryck på Musik längst ner på skärmen.

3. Leta reda på låten eller albumet du vill köpa.

4. Tryck på priset bredvid en låt eller ett album.

iPhone som visar priset bredvid ett album i iTunes Store-appen
  5. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord för att slutföra köpet. Behöver du hjälp?

När du har köpt musik kan du hitta den i ditt bibliotek i Apple Music-appen.

Läs om hur du hämtar om musik som du har köpt från iTunes Store

Köpa musik från iTunes Store på din Mac eller pc

Tillgängligheten till iTunes Store kan variera beroende på land och region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.