Köpa musik från iTunes Store

Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en låt eller ett album kan du köpa musik från iTunes Store. Du kan även hämta musik som du har köpt till din enhet och lyssna offline.

Använd appen iTunes Store på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på Musik längst ner på skärmen.
  3. Leta reda på låten eller albumet du vill köpa.
    iPhone som visar ett album som kan köpas i iTunes Store
  4. Tryck på priset bredvid låten eller albumet för att köpa.
  5. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord för att slutföra köpet. Behöver du hjälp?

Öppna appen Apple Music och tryck på fliken Bibliotek för att se den musik du har köpt.

Hämta musik så att du kan lyssna på den offline genom att trycka på knappen Hämta symbol för knappen Hämta.

Använda appen Apple Music på din Mac med macOS Catalina

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Använd sökfältet för att hitta den låt eller det album du vill köpa.
  3. Klicka på knappen iTunes Store i det övre högra hörnet. Ser du inte iTunes Store?
    Apple Music-appen på en Mac har knappen iTunes Store under volymreglagen, bredvid knappen Ditt bibliotek.
  4. Klicka på priset bredvid låten eller albumet för att köpa.