Köpa musik från iTunes Store på din Mac

Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en låt eller ett album kan du köpa musik från iTunes Store i Apple Music-appen.

Så här köper du musik från iTunes Store i Apple Music-appen på din Mac

1. Öppna appen Apple Music.

2. Skriv in låten eller albumet du vill köpa i sökfältet.

3. Klicka på knappen iTunes Store i det övre högra hörnet. Ser du inte iTunes Store?

Appen Apple Music visar en sökning i iTunes Store
  4. Klicka på priset bredvid låten eller albumet.

5. Logga in med ditt Apple‑ID och lösenord för att slutföra köpet. Behöver du hjälp?

När du har köpt musik kan du hitta den i ditt bibliotek i Apple Music-appen.

Läs om hur du hämtar om musik som du har köpt från iTunes Store

Så här hittar du iTunes Store i Apple Music-appen på Mac

1. Öppna appen Apple Music.

2. Välj Musik > Inställningar i menyraden.

3. Klicka på fliken Allmänt.

4. Välj iTunes Store och klicka på OK.

Apple Music-appens inställningar visar att iTunes Store är valt

Du kan hitta iTunes Store i sidofältet i Apple Music-appen och se iTunes Store som ett alternativ när du gör en sökning.

Köpa musik från iTunes Store på din iPhone, iPad eller dator

Tillgängligheten till iTunes Store kan variera beroende på land och region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.