Köpa musik från iTunes Store på din pc

Om du inte prenumererar på Apple Music eller vill köpa en låt eller ett album kan du köpa musik från iTunes Store i appen Apple Music eller iTunes på din dator.

Köp musik från iTunes Store i appen Apple Music för Windows

iTunes Store kan döljas i appen Apple Music för Windows. Följ stegen nedan för att hitta iTunes Store så att du kan köpa musik.

Så här hittar du iTunes Store i appen Apple Music för Windows

1. Öppna appen Apple Music.

2. Högst upp i appen Apple Music klickar du på Sidofältsåtgärder sidofältsåtgärder.

3. Klicka på Inställningar.

4. Klicka på Allmänt.

5. Klicka på Visa och välj sedan iTunes Store.

Appen Apple Music för Windows som visar iTunes Store vald i Inställningar > Allmänt
  6. Klicka på Tillbaka för att stänga Inställningar.

Så här köper du musik från iTunes Store i appen Apple Music för Windows

1. Öppna appen Apple Music.

2. Klicka i sökfältet, skriv sedan in den låt eller det album som du vill köpa.

3. Klicka på knappen iTunes Store i det övre högra hörnet. Ser du inte iTunes Store?

Appen Apple Music för Windows som visar iTunes Store högst upp till höger i fönstret
  4. Klicka på priset bredvid låten eller albumet för att köpa.

5. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord för att slutföra köpet. Behöver du hjälp?

Du hittar den musik du har köpt i musikbiblioteket.

Läs om hur du hämtar om musik som du har köpt från iTunes Store

Så här köper du musik i iTunes för Windows

1. Öppna iTunes för Windows.

2. Välj Musik från popupmenyn och klicka sedan på Butik i navigeringsfältet.

3. Skriv in namnet på låten eller albumet du vill köpa i sökfältet.

4. Klicka på priset bredvid en låt eller ett album.