Ta reda på vad du kan köpa med ditt Apple ID-saldo

Ta reda på vad du kan köpa med ditt Apple ID-saldo.

Vad du kan köpa

App Store-symbol
Köp appar, spel eller köp inuti appar från App Store.

Apple Music-symbol TV-symbol  Apple Books-symbol
Köp musik, filmer och mer från iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Prenumerationer-symbol
Betala för prenumerationer som Apple Music, Apple Arcade och Apple TV+. Eller betala för prenumerationer i appar från App Store.

iCloud-symbolen
Betala för iCloud-lagring.

Apple Online Store-symbolen
Där Apple-presentkort är tillgängligt kan du använda ditt Apple ID-saldo för att köpa produkter och tillbehör på apple.com eller i Apple Store-appen.

Apple ID-saldot kan inte användas för vissa inköp

• Du kan inte använda ditt Apple ID-saldo för att skicka gåvor eller presentkort.
  • Om du använder Familjedelning och lägger till pengar i ditt Apple-ID-saldo så kan dina familjemedlemmar inte använda det. Pengar som du lägger till ditt Apple-ID-saldo är bara tillgängliga för dig. Läs mer om hur köp faktureras till ditt Apple-ID-saldo.

Läs mer

• Du tillför medel till ditt Apple-ID-saldo med  betalningsmetoden som du har registrerat.
  • Ditt Apple-ID-saldo omfattar saldot från alla Apple-presentkort eller App Store- och iTunes-presentkort som du har löst in.
  • Läs hur du kontrollerar ditt Apple ID-saldo.
  • För vissa köp kan det krävas att du har ett kreditkort registrerat även om du använder ditt Apple-ID-saldo för köpet.

Vissa butiker eller appar kanske inte är tillgängliga i ditt land eller din region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.