Vad du kan köpa med ditt Apple Gift Card eller Apple-kontosaldo

Ta reda på vad du kan köpa med ditt Apple Gift Card eller Apple-kontosaldo.

Vad du kan köpa

Apple Online Store-symbolen

Du kan använda Apple Gift Card för att köpa produkter eller tillbehör i en Apple Store-butik.

I länder där Apple Gift Card är tillgängligt kan du använda ditt Apple-kontosaldo till att köpa produkter och tillbehör på apple.com eller i Apple Store-appen. I dessa länder och regioner omfattar ditt Apple-kontosaldo saldot från alla Apple Gift Cards eller App Store- och iTunes-presentkort som du har löst in.

App Store-symbol

Köp appar, spel eller köp inuti appar från App Store.

Apple Music-symbol TV-symbol Apple Books-symbol

Köp musik, filmer och mer från iTunes Store, Apple TV-appen eller Apple Books.

Prenumerationer-symbol

Betala för prenumerationer som Apple Music, Apple Arcade och Apple TV+. Eller betala för prenumerationer i appar från App Store.

iCloud-symbolen

Betala för iCloud+, Apples molnprenumeration på premiumnivå.

Apple Gift Card och Apple-kontosaldo kan inte användas för vissa köp

• Du kan inte använda ditt Apple-kontosaldo till att skicka gåvor eller presentkort.

• För vissa återkommande debiteringar, som AppleCare+, kan du inte starta din prenumeration med ett Apple-kontosaldo. Men så länge du sparar en annan giltig betalningsmetod och ditt Apple-kontosaldo täcker en hel debitering, kommer din återkommande debitering att dras från ditt Apple-kontosaldo.*

• Vissa prenumerationer kanske inte debiteras ditt Apple-kontosaldo.

• Om du använder Familjedelning och lägger till pengar i ditt Apple-kontosaldo kan dina familjemedlemmar inte använda det. Pengar som du lägger till i ditt Apple-kontosaldo är bara tillgängliga för dig. Läs mer om hur köp debiteras ditt Apple-kontosaldo.

*I vissa länder och regioner kan ditt Apple-kontosaldo inte användas för vissa prenumerationer som AppleCare+. Kontrollera om Apple-kontosaldo inte stöds i ditt land eller i din region.

Läs mer

Vissa butiker eller appar kanske inte är tillgängliga i ditt land eller din region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Om du vill lära dig mer om vad presentkort och Apple-kontosaldo kan användas till läser du villkoren.