Sätta in pengar på ditt Apple-konto

Använd en betalningsmetod, till exempel ett kredit- eller betalkort, för att sätta in pengar på ditt Apple-konto. Använd sedan saldot på ditt Apple-konto för att köpa appar, spel, musik, iCloud+ med mera.

Om du vill lägga till en betalningsmetod till ditt Apple-ID ska du inte lägga till pengar på ditt Apple-kontos saldo, läs om hur du lägger till en betalningsmetod.

Lägga till pengar på ditt Apple-konto på iPhone eller iPad

1. Öppna App Store-appen.

2. Tryck på din bild, dina initialer eller inloggningsknappenIngen bildtext för denna bild högst upp på skärmen.

3. Tryck på Sätt in pengar på kontot.

Ingen bildtext för denna bild
  4. Vill du sätta in pengar direkt trycker du på det belopp som du vill sätta in. Om du automatiskt vill öka ditt saldo i framtiden trycker du på Ställ in fyll på automatiskt. Vad är Fyll på automatiskt?

5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra köpet. En del betalningsmetoder kan uppmana dig att verifiera ditt köp med ett textmeddelande eller annan metod.

I vissa länder och regioner kan du också lägga till pengar med hjälp av alternativen på Apple-kontokortet i appen Plånbok.

Lägg till pengar på ditt Apple-konto på Mac eller pc

1. Öppna App Store på din Mac. På en dator öppnar du appen Apple Music eller Apple TV. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple‑ID.

2. Öppna sidan Kontoinformation:

• På en Mac klickar du på ditt namn eller kontoknappen i sidofältet. Klicka sedan på Kontoinställningar längst upp på skärmen.

• På en dator klickar du på ditt namn eller på kontoknappen i sidofältet. Klicka sedan på Visa mitt konto.

3. Klicka på Lägg till pengar på sidan Kontoinformation.

Ingen bildtext för denna bild
  4. Klicka på det belopp som du vill sätta in. Om du automatiskt vill öka ditt saldo i framtiden klickar du på Ställ in fyll på automatiskt. Vad är Fyll på automatiskt?

5. Klicka på Nästa och bekräfta ditt val. En del betalningsmetoder kan uppmana dig att verifiera ditt köp med ett textmeddelande eller annan metod.

Fylla på ditt Apple-kontosaldo automatiskt

Ställ in Fyll på automatiskt om du vill fylla på ditt Apple-kontosaldo automatiskt. Du kan fylla på ditt saldo varje vecka, varannan vecka eller per månad. Du kan också automatiskt fylla på när saldot är lågt.

Om du vill stänga av Fyll på automatiskt går du tillbaka till sidan Lägg till pengar och trycker eller klickar på Stäng av fyll på automatiskt.

I vissa länder och regioner är eventuellt inte dessa påfyllnadsalternativ tillgängliga.

Få hjälp med ditt Apple-kontosaldo