Ställ in Apple Music-appen på din Samsung smart-tv

Om du prenumererar på Apple Music får du åtkomst till låtar, spellistor och musikvideos från Apple Music-katalogen. Häng med i din favoritmusik med en perfekt timad lyrik. Och få åtkomst till ditt musikbibliotek direkt från din smart-tv.

Detta behöver du

Ställa in Apple Music-appen

1. Gå till avsnittet för appar på din smart-tv.
  2. Öppna Apple Music-appen.
  3. Välj Continue (Fortsätt) på välkomstskärmen.
  4. Välj Already a Subscriber? (Är du redan prenumerant?)
  5. Härifrån kan du logga in med det Apple-ID och lösenord som du använder till din Apple Music-prenumeration och slutföra inställningen på två sätt:
    • Logga in på mobil enhet: Läs av QR-koden på tv-skärmen med kameran på din mobil. Följ sedan anvisningarna på din mobila enhet för att logga in med ditt Apple-ID och slutföra inställningarna.
    • Logga in på denna tv: Använd fjärrkontrollen som medföljde din tv för att logga in med ditt Apple-ID manuellt och slutföra inställningarna.

Gå till Inställningar > Konton om du vill lägga till fler Apple-ID-konton för Apple Music.

När du har ställt in din Apple Music-app kan du bläddra och spela musik från Apple Music-katalogen och ditt musikbibliotek.

Du kan även följa med när du lyssnar tack vare perfekt timade låttexter. Du behöver bara spela upp en låt så visas låttexterna automatiskt på skärmen.

Visst innehåll i ditt musikbibliotek kanske inte är tillgängligt i Apple Music-appen på din smart-tv. Och vissa funktioner i Apple Music är inte tillgängliga i Apple Music-appen på din smart-tv.

Nollställa Apple Music-appen

Du kan nollställa Apple Music-appen till ursprungsinställningarna, ta bort all personlig information och logga ut från alla konton. Om du nollställer Apple Music-appen på en smart-tv som också är inloggad på Apple TV-appen kommer även Apple TV-appen att återställas till sina ursprungliga inställningar.

• Om du vill återskapa Apple Music-appen och Apple TV-appen på din smart-tv öppnar du någon av apparna och går sedan till Inställningar > Nollställa Apple TV och Apple Music.
  • Om du endast vill logga ut från Apple Music-appen på din smart-tv öppnar du Apple Music-appen och går till Inställningar > Konton.

Om du är inloggad på en smart-tv du inte längre har tillgång till

Följ de här stegen för att logga ut om du är inloggad i Apple Music-appen med ditt Apple-ID på någon annans smart-tv eller en smart-tv som du inte längre har tillgång till.

På Mac eller PC:

1. Besök appleid.apple.com och logga in med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Rulla ner till enheter och välj din smart-tv.
  3. Välj Ta bort från konto.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Rulla ned och tryck på din smart-tv.
  3. Tryck på Ta bort från konto.

Läs mer

Tillgänglighet till Apple Music-appen kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller region. Vilka funktioner som finns i Apple Music-appen och vilka enheter de fungerar med kan variera beroende på land och region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.