Gå med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Windows-dator

Streama miljontals låtar. Upptäck ny musik varje dag. Få spellistor och album inspirerade av artisterna och genrerna som du lyssnar på. Du får även åtkomst till ditt musikbibliotek på alla dina enheter.

Prenumerera på Apple Music och lyssna på miljontals låtar.

Prova gratis

Så här prenumererar du på Apple Music

1. Öppna Apple Music-appen eller iTunes. Du kan även gå till music.apple.com om du vill abonnera.

2. Gå till Hem.

3. Tryck eller klicka på erbjudandet (en provperiod per person eller familj).

4. Välj en individuell prenumeration, en familjeprenumeration som kan delas med upp till sex personer eller en studentprenumeration.

5. Logga in med det Apple-ID och det lösenkod som du använder vid köp. Om du inte har ett Apple-ID väljer du Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen. Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

6. Bekräfta din faktureringsinformation och lägg till en giltig betalningsmetod.

7. Tryck eller klicka på Gå med.

Så här gör du för att lyssna på Apple Music på alla dina enheter

För att få åtkomst till Apple Music loggar du in på dina övriga enheter med ditt Apple-ID när prenumerationen har påbörjats. Följ bara stegen nedan för din enhet. Om du vill få åtkomst till ditt musikbibliotek på alla dina enheter kan du läsa mer om hur du slår på Synkronisera bibliotek.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-telefon

1. Öppna appen Apple Music och tryck på Hem.

2. Tryck på bildsymbolen längst upp i högra hörnet.

3. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

På Mac eller pc

1. Öppna appen Apple Music eller iTunes.

2. Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på skärmen.

3. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

På en Apple TV

1. Gå till Inställningar > Användare och konton.

2. Välj Logga in. Välj Lägg till användare om det finns fler än en användare.

3. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

På Google Nest- eller Amazon Alexa-enheter

Apple Music är inte en tjänst med säkerhetskopiering. Se till att säkerhetskopiera din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-dator eller pc så att du har en kopia av din musik och annan information om du tappar bort enheten eller den skadas.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.