Gå med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Windows-dator

Prenumerera på Apple Music och få tillgång till miljontals låtar, musikrekommendationer och mycket mer. Och du kan lyssna på alla dina enheter med Apple Music-appen.

Med en Apple Music-prenumeration kan du strömma miljontals låtar. Hämta musik och lyssna offline. Och du får tillgång till hela ditt musikbibliotek på alla dina enheter med Apple Music-appen. Läs mer om Apple Music och priser på Apple Music.

Skaffa Apple Music

Funktionerna i Apple Music och prissättning kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Skaffa en enskild prenumeration

Följ anvisningarna nedan.

Uppdatera dina enheter

Uppdatera din iPhone eller iPod touch till den senaste versionen av iOS, iPad till den senaste versionen av iPadOS eller din Mac till den senaste versionen av macOS. Om du använder en pc ser du till att du har den senaste versionen av iTunes för Windows.

Öppna Apple Music

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac: öppna Apple Music-appen. På en pc: öppna iTunes för Windows.

Tryck eller klicka sedan på för dig.

Börja en provperiod

Tryck eller klicka på erbjudandet för att komma igång. (En provperiod per person eller familj.)

Välj din prenumeration

Välj den prenumerationstyp du vill ha.

Läs mer om att gå med som student eller som familj.

Ange ditt Apple-ID och lösenord

Tryck eller klicka på Använd befintligt Apple-ID och ange sedan ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har ett Apple-ID trycker eller klickar du på Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen för att skapa.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta dina uppgifter

Du kanske blir ombedd att bekräfta din faktureringsinformation och kan behöva lägga till en giltig betalningsmetod. Tryck eller klicka sedan på Gå med.*

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

*Läs om hur du verifierar din ålder när du går med i Apple Music i Sydkorea.

Börja lyssna

Öppna Apple Music-appen och sök efter en artist eller en låt. På en pc öppnar du iTunes för Windows.

Gå till För dig för att få musikrekommendationer baserat på vad du lyssnar på. Gå till Bläddra för att visa nya släpp, listettor, utvalda spellistor med mera.

Läs mer om Apple Music-appen.

Apple Music är inte en tjänst med säkerhetskopiering. Se till att säkerhetskopiera din iPhone, iPad, iPod touchMac-dator eller pc så att du har en kopia av din musik och annan information om enheten går förlorad eller skadas.

Gör mer med din prenumeration

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.