Gå med i Apple Music på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Windows-dator

Prenumerera på Apple Music, välj artister du tycker om och börja njuta av världens största musiksamling på din iOS-enhet eller dator.

Skaffa Apple Music

Med en prenumeration på Apple Music kan du komma åt över miljoner låtar, radio med utvald musik och spellistor och musikrekommendationer, allt i Apples app Musik. Du kan även komma åt din musik på andra enheter så länge du är inloggad på Apple Music med samma Apple-ID och har hämtat musiken för att lyssna offline.

Läs mer om Apple Music och prissättning.

Skaffa Apple Music

Funktionerna i Apple Music och prissättning kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller i din region.

Innan du går med

Apple Music är ingen säkerhetskopieringstjänst så se till att du alltid har en säkerhetskopia av din musiksamling innan du gör några ändringar.

Öppna Apple Music

Öppna appen Musik på iPhone, iPad eller iPod touch, eller iTunes på din Mac eller pc.

Om du inte ser ett erbjudande om att prenumerera på Apple Music första gången du öppnar appen Musik på din iOS-enhet trycker du på För dig längst ned på skärmen.

I iTunes klickar du på fliken För dig överst i iTunes-fönstret.

Börja en provperiod

Tryck eller klicka på erbjudandet för att komma igång. (En provperiod per person eller familj.)

Välj din prenumeration

Välj den prenumerationstyp du vill ha.

Läs mer om att gå med som en student eller som en familj.

Ange ditt Apple-ID och lösenord

Tryck på Använd befintligt Apple-ID och ange sedan ditt Apple-ID och lösenord. Om du inte har ett Apple-ID trycker du på Skapa nytt Apple-ID och följer sedan stegen för att skapa.

Om du inte är säker på om du har ett Apple-ID kan vi hjälpa dig.

Om en verifieringskod efterfrågas har du tvåfaktorsautentisering på ditt Apple-ID. Läs om tvåfaktorsautentisering och vad du kan göra om du fortfarande inte kan logga in.

Bekräfta dina uppgifter

Du kan bli ombedd att bekräfta din faktureringsinformation. Lägg till en giltig betalningsmetod1 och tryck på Gå med.

Godkänn användarvillkoren om du uppmanas göra det.

1 Du kan använda butikskredit för att betala för ett Apple Music, men krediten måste även räcka för den första förnyelsen. Lär dig hur du lägger till butikskredit på ditt konto.

Välj genrer och artister samt följ vänner

Apple använder dina val för att ge dig förslag från våra experter som kan och älskar musik. Läs mer om hur dina val påverkar dina förslag.

Du kan även se vad dina vänner lyssnar på och få meddelanden när artister släpper ny musik.

En iPhone X som visar inställningsskärmen för Apple Music-medlemskap med Individuellt (1 år) valt.

Så här skaffar du en årlig Apple Music-prenumeration

När du har gått med kan du byta till en årsprenumeration. Med en årsprenumeration får du 12 månader Apple Music till priset av 10.

Om du vill ändra din prenumeration:

1. Öppna appen Musik och tryck på För dig.
  2. Tryck på profilsymbolen Mitt konto-symbol eller på din bild längst upp till höger.
  3. Tryck på Visa Apple-ID. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  4. Rulla till Prenumerationer och tryck på alternativet. Tryck sedan på Apple Music-medlemskap för att se dina alternativ.
  5. Under Alternativ väljer du Enskilt(1 år). Bekräfta ditt val och tryck sedan på Tillbaka.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.