Skaffa en studentprenumeration på Apple Music

Om du är en student som är registrerad på ett universitet som utfärdar examen kan du prenumerera på Apple Music till ett rabatterat månadspris i upp till 48 månader. Läs om hur du skaffar en studentprenumeration. Och hur du verifierar din studentstatus på nytt för att behålla din studentprenumeration.

Så här kvalificerar du dig för en Apple Music-studentprenumeration

Du måste vara student och studera en akademisk examen, kandidatexamen, forskarexamen eller motsvarande högskolekurs vid en högskola eller ett universitet.

Innan du prenumererar ska du

Så här skaffar du en studentprenumeration på Apple Music

Om du för närvarande prenumererar på Apple Music, kan du läsa om hur du ändrar din prenumeration. Om du är en ny prenumerant följer du stegen nedan.

1. Öppna Apple Music-appen eller iTunes för Windows.

2. Gå till Lyssna nu.

3. Välj proverbjudande (en provperiod per person).*

4. Välj Student.

5. Välj Verifiera behörighet.

6. Följ stegen på skärmen för att verifiera din studentstatus.

7. När din studentstatus har verifierats följer du stegen på skärmen för att påbörja en kostnadsfri provperiod och köpa en studentprenumeration med ditt Apple-ID. Behöver du hjälp?

*Du måste vara en ny prenumerant för att kunna ta del av proverbjudandet.

Få åtkomst till Apple TV+ med din Apple Music-studentprenumeration

Om du har en Apple Music-studentprenumeration får du tillgång till Apple TV+ utan extra kostnad. Öppna Apple TV-appen och börja titta på Apple Originals. Du kan inte dela tillgången till Apple TV+med Family Sharing.

Så här verifierar du din studentstatus

Du måste verifiera att du är student en gång om året för att behålla din studentprenumeration. Du kan verifiera din studentstatus på nytt i Apple Music-appen eller iTunes för Windows. Du kan också verifiera på nytt i Inställningar på din iPhone eller iPad.

Verifiera din studentstatus på nytt i Apple Music-appen eller iTunes för Windows

1. Öppna Apple Music-appen eller iTunes för Windows.

2. Om du ser ett meddelande som uppmanar dig att verifiera din studentstatus väljer du Verifiera behörighet eller Verifiera studentstatus. Behöver du hjälp?

3. Följ stegen på skärmen för att verifiera din studentstatus.

4. Om verifieringen går bra kommer du automatiskt tillbaka till appen Apple Music eller iTunes och kan fortsätta din studentprenumeration på Apple Music.

Verifiera din studentstatus på nytt i Inställningar på din iPhone eller iPad

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > Prenumerationer.

2. Tryck på Apple Music.