Använda Synkronisera bibliotek med din Apple Music-prenumeration

Använd Synkronisera bibliotek om du vill strömma ditt musikbibliotek på vilken enhet som helst som är inloggad på Apple Music-appen med samma Apple‑ID som du använder med din Apple Music-prenumeration. Läs om vad du behöver för att använda Synkronisera bibliotek och hur du aktiverar funktionen.

Apple Music är inte en säkerhetskopieringstjänst. Glöm inte att säkerhetskopiera ditt musikbibliotek innan du gör några ändringar.

Du behöver en prenumeration på Apple Music för att använda Synkronisera bibliotek

För Synkronisera bibliotek krävs en prenumeration på Apple Music. Du kan också använda Synkronisera bibliotek med en prenumeration på iTunes-matchning. Om alternativet att aktivera Synkronisera bibliotek inte visas kan det bero på följande:

• Du har inte någon prenumeration på Apple Music eller iTunes-matchning.

• Din enhet är inte inloggad på Apple Music-appen med samma Apple‑ID som du använder med din prenumeration.

Läs om hur du manuellt synkroniserar musik om du inte vill ha en prenumeration på Apple Music eller iTunes-matchning.

Så här aktiverar du Synkronisera bibliotek på din Mac

1. Öppna appen Apple Music.

2. Välj Konto i menyraden och se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med ditt Apple Music-abonnemang.

3. Välj Musik > Inställningar.

4. Klicka på fliken Allmänt.

5. Välj Synkronisera bibliotek. Visas inte Synkronisera bibliotek?

Apple Music-inställningar där Synkronisera bibliotek är aktiverat
  6. Klicka på OK.

7. Vänta medan ditt musikbibliotek synkroniseras. För att se status för processen kan du gå längst ned på sidofältet och klicka på Uppdatera molnbibliotek.

8. Aktivera Synkronisera bibliotek på dina andra enheter.

Så här aktiverar du Synkronisera bibliotek på din PC

Följ stegen nedan för att aktivera Synkronisera bibliotek i appen Apple Music eller iTunes för Windows.

Så här aktiverar du Synkronisera bibliotek i appen Apple Music för Windows

1. Öppna appen Apple Music.

2. Klicka på ditt namn längst ned i sidofältet och se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med din Apple Music-prenumeration.

3. Högst upp i sidofältet klickar du på knappen Sidofältsåtgärder knappen Sidofältsåtgärder.

4. Klicka på Inställningar.

Appen Apple Music för Windows visar Inställningar i menyn som visas när du klickar på sidofältsåtgärder.
  5. Klicka på Allmänt.

6. Slå på Synkronisera bibliotek. Visas inte Synkronisera bibliotek?

Appen Apple Music för Windows som visar Synkronisera bibliotek aktiverat i Inställningar > Allmänt
  7. Vänta medan ditt musikbibliotek synkroniseras. För att se status för processen kan du gå längst ned på sidofältet och klicka på Uppdatera molnbibliotek.

8. Aktivera Synkronisera bibliotek på dina andra enheter.

Så här aktiverar du Synkronisera bibliotek i iTunes för Windows

I iTunes för Windows kallas Synkronisera bibliotek för iCloud-musikbibliotek. Ta reda på hur du aktiverar iCloud-musikbibliotek i iTunes för Windows.

Så här aktiverar du Synkronisera bibliotek på din iPhone eller iPad

1. Öppna Apple Music-appen och tryck på bildsymbolen Bildsymbol. Tryck på Kontoinställningar och kontrollera att du är inloggad med samma Apple‑ID som du använder med din Apple Music-prenumeration.

2. Öppna appen Inställningar.

3. Tryck på Musik.

4. Slå på Synkronisera bibliotek. Visas inte Synkronisera bibliotek?

iPhone där Synkronisera bibliotek kan ses vara aktiverat i inställningarna för musik.
  5. Aktivera Synkronisera bibliotek på dina andra enheter.

Strömma ditt musikbibliotek på andra enheter

När du har aktiverat Synkronisera bibliotek på din Mac, PC, iPhone eller iPad kan du strömma ditt musikbibliotek på vilken enhet som helst som har Apple Music-appen. Se bara till att din enhet är inloggad med samma Apple-ID som du använder med ditt Apple Music-abonnemang. Du kan också strömma ditt musikbibliotek på music.apple.com.

Om låtar saknas

Ta reda på vad du ska göra om låtar saknas i ditt musikbibliotek efter att du har aktiverat Synkronisera bibliotek

Tillgängligheten för Apple Music varierar beroende på land och region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.