Ta en skärmavbild på din iPad

Vill du snabbt spara det du har på skärmen?

Så tar du en skärmavbild på en iPad med Face ID

1. Tryck samtidigt på den övre knappen och volymhöjningsknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep vänster för att ta bort den från vyn.

Så tar du en skärmavbild på en iPad med Touch ID

1. Tryck samtidigt på den övre knappen och hemknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep vänster för att ta bort den från vyn.

Här hittar du skärmavbilder

Öppna Bilder och gå till Album > Skärmavbilder.