Ta en skärmavbild på din iPad

Spara snabbt det du ser på skärmen.

Så här tar du en skärmavbild på en iPad utan hemknapp

1. Tryck på den översta knappen och en av volymknapparna samtidigt.*

Ingen bildtext för denna bild
  2. Släpp sedan båda knapparna.

3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep åt vänster för att ta bort den från vyn.

Så här tar du en skärmavbild på en iPad med hemknapp

1. Tryck samtidigt på den övre knappen och hemknappen.*

Ingen bildtext för denna bild
  2. Släpp sedan båda knapparna.

3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep åt vänster för att ta bort den från vyn.

* Ta reda på vilken knapp som är vilken på din iPad om du är osäker.

Här hittar du skärmavbilder

Öppna Bilder och gå till Album > Skärmavbilder.