Använda bild-i-bild på din Apple TV med Apple TV-appen

Vet du inte vad du vill titta på? Använd bild-i-bild för att spela upp två videor samtidigt, eller bläddra i Apple TV-appen medan en video spelas upp i hörnet av skärmen.

Bild-i-bild finns tillgängligt på Apple TV 4K och Apple TV HD med senaste versionen av tvOS

Aktivera bild-i-bild

1. Spela upp en film eller ett TV-program i Apple TV-appen.
  2. Tryck på pekytan på din Siri Remote för att visa videons tidslinje.
  3. Svep uppåt på pekytan för att markera  och klicka sedan på pekytan för att välja den. Om du inte ser  är du inte i Apple TV-appen och bild-i-bild stöds inte.
  4. Videon förminskas till det nedre högra hörnet på skärmen.

Om du vill titta på en annan video i helskärm medan ditt videofönster spelas upp i hörnet kan du välja något annat att titta på i Apple TV-appen och klicka på Play.

Apple TV-appen är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Se om Apple TV-appen är tillgänglig i ditt land eller din region

Kontrollera ditt videofönster

Tryck på Apple TV App/Hem  på din Siri Remote för att visa alternativmenyn för bild-i-bild. Använd pekytan för att bläddra mellan alternativen.

Välj Helskärm för att återställa ditt videofönster till full storlek.

Markera Flytta och klicka sedan på pekytan tills videofönstret är i det hörn där du vill ha det.

Klicka på Stäng om du har tittat färdigt på videon.

Tryck på Spela/Pausa  på din Siri Remote för att starta eller stoppa innehåll i ditt videofönster medan du är i alternativmenyn för bild-i-bild.

Gör de ändringar du vill till videofönstret och tryck på Meny på din Siri Remote för att fortsätta titta i bild-i-bild-läget.