Använda Bild-i-bild på din Apple TV

Vet du inte vad du vill titta på? Använd bild-i-bild-visning till att spela upp två videor på en gång. Bläddra bland appar på din Apple TV samtidigt som en video spelas upp i hörnet av skärmen eller strömma en video med AirPlay från en annan enhet till ett bild-i-bild-fönster på din Apple TV.

tvOS som visar en film i Apple TV-appen med ett bild-i-bild-fönster längst ned till vänster på skärmen.

Bild-i-bild finns tillgängligt på Apple TV 4K och Apple TV HD med senaste versionen av tvOS

Slå på eller av Bild-i-bild

Bild-i-bild stöds i Apple TV-appen och vissa appar från tredje part.* Du kan till och med strömma video till din Apple TV med AirPlay och titta på det innehållet i ett bild-i-bild-fönster.

Slå på Bild-i-bild:

1. När en film eller ett tv-program spelas upp trycker du på Touch-ytan på din Siri Remote för att ta fram videons tidslinje.
  2. Svep uppåt på Touch-ytan för att markera  och klicka sedan på Touch-ytan för att välja det. Om  inte visas stöds inte Bild-i-bild.

När fönstret Bild-i-bild visas kan du trycka på Touch-ytan på din Apple TV Remote och välja  för att växla den större bilden med fönstret Bild-i-bild eller välja  för att stänga fönstret Bild-i-bild.

* Fråga apputvecklaren för mer information.

Styra videofönstret

Tryck på Apple TV App/Hem  på din Siri Remote för att visa menyn med alternativ för Bild-i-bild. Använd Touch-ytan för att svepa mellan alternativen.

Välj Helskärm för att återställa videofönstret till full storlek.

Klicka på Stäng om du har tittat färdigt på videon.

Markera Flytta och klicka sedan på Touch-ytan tills videofönstret är i det hörn där du vill ha det.

Tryck på Spela/Pausa  på din Siri Remote för att starta eller stoppa uppspelningen av innehåll i videofönstret medan du är i alternativmenyn för Bild-i-bild.

När du är klar med ändringarna av videofönstret trycker du på Meny på din Siri Remote för att fortsätta titta i bild-i-bild-läget.

Gör ännu mer med Bild-i-bild