Spela spel med Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade så får du obegränsad tillgång till en utvald samling med över 100 nya spel på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV.

Du kan se vilka spel som ingår i Apple Arcade genom att öppna App Store och gå till fliken Arcade. Du kan bläddra bland spelen och det redaktionella innehållet innan du börjar prenumerera.

När du vill hämta Apple Arcade-spel från App Store börjar du prenumerera på Apple Arcade. Om du inte prenumererar på Apple Arcade eller bor i ett land eller en region där Apple Arcade inte finns, kan du fortfarande köpa och hämta andra spel från App Store.

Läs mer om prissättningen för Apple Arcade.

Tillgängligheten för Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Hitta spel

När du har börjat prenumerera på Apple Arcade kan du hämta vilket Apple Arcade-spel du vill utan ytterligare avgifter:

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Öppna App Store och gå till fliken Arcade längst ned på skärmen.

På en Apple TV

Öppna appen Arcade eller öppna App Store och gå till fliken Arcade längst upp på skärmen.

På Mac-datorn

Öppna App Store och gå till fliken Arcade i sidofältet.

Du kan också söka i App Store efter ett visst spel.

Spela spelen

Du kan hämta så många Apple Arcade-spel du vill och spela så ofta du vill. När du prenumererar tillkommer inga ytterligare köp inuti Apple Arcade-spelen.

Du kan spela spel med bara din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Om du ser en symbol för en spelkontroll  på appens sida, har spelet stöd för spelkontroller för den enheten. Du kan använda en spelkontroll med de flesta spel, även om de inte kräver det. För en del spel krävs en spelkontroll för att spela på Apple TV.

Alla Apple Arcade-spel är olika. Om du vill ha hjälp med att spela ett spel, funktioner i spelet eller veta mer om reglerna för spelet kontaktar du apputvecklaren.

Se dina poäng och spara spel

Apple Arcade använder iCloud och Game Center för att registrera framsteg, spara spel och spela med vänner på alla dina enheter som är inloggade i iCloud och Game Center med samma Apple-ID. Medan du är inloggad kan du spela spelet på vilken av dina enheter du vill. Läs mer om sparade spel, iCloud och Apple Arcade.

Läs mer

• Du kan radera ett spel från din iPhone, iPad eller iPod touch, Apple TV eller Mac när du vill, precis som alla andra appar.
  • Apple Arcade är en prenumeration som du kan visa eller säga upp när du vill. Om du säger upp den måste du återuppta prenumerationen för att fortsätta spela spel som du har hämtat medan du hade Apple Arcade.
  • Om du använder Familjedelning och någon i din familjegrupp prenumererar, kommer du att kunna hämta och spela alla spel som ingår i Apple Arcade. Dina familjemedlemmar kan inte se dina sparade spel.