Acceptera en vänförfrågan i Game Center

Du behöver en enhet som kör en aktuell version av iOS, iPadOS eller macOS för att acceptera en vänförfrågan.

Ingen bildtext för denna bild

Om du får en vänförfrågan i Game Center behöver du en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS eller iPadOS 13 eller senare eller en Mac med macOS Monterey eller senare för att acceptera den. Du kan inte acceptera vänförfrågningar på tidigare versioner av iOS, iPadOS eller macOS, eller på Android-enheter.