Använda Radeon Pro 580X MPX-modulen med din Mac Pro

Läs om de många olika bildskärmskonfigurationer du kan använda med din MPX-modul på en Mac Pro (2019).

Radeon Pro 580X MPX-modulen innehåller en AMD Radeon Pro 580X-grafikprocessor (GPU) med 8 GB GDDR5-minne med HDMI 2.0-portar. När du använder Radeon Pro 580X MPX-modulen med din Mac Pro kan du också ansluta ytterligare bildskärmar med Thunderbolt 3-portarna som finns på ovansidan och baksidan av din Mac Pro.

Om du använder Boot Camp och installerar ett AMD-grafikkort från tredje part kan du behöva använda andra drivrutiner från AMD i Windows.

Ansluta bildskärmar med din Radeon Pro 580X MPX-modul

Du kan ansluta hela sex bildskärmar i dessa konfigurationer:

• Två Pro Display XDR-enheter med upplösning på 6016 × 3384 vid 60 Hz som är anslutna till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro. Anslut en bildskärm till en Thunderbolt 3-port på ovansidan av din Mac Pro och den andra bildskärmen till en Thunderbolt 3-port på baksidan av din Mac Pro.
  • Två 5K-bildskärmar med upplösningar på 5120 × 2880 vid 60 Hz anslutna via Thunderbolt 3 och två 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna via HDMI. Anslut en 5K-bildskärm till en Thunderbolt 3-port på ovansidan av din Mac Pro och den andra 5K-bildskärmen till en Thunderbolt 3-port på baksidan av din Mac Pro.
  • Sex 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna via HDMI och Thunderbolt 3.