Använda Radeon Pro 580X MPX-modulen med din Mac Pro (2019)

Läs om vilka bildskärmskonfigurationer du kan använda med en MPX-modul på en Mac Pro (2019).

Radeon Pro 580X MPX-modulen innehåller en AMD Radeon Pro 580X-grafikprocessor (GPU) med 8 GB GDDR5-minne med HDMI 2.0-portar. När du använder Radeon Pro 580X MPX-modulen med din Mac Pro kan du också ansluta ytterligare bildskärmar med Thunderbolt 3-portarna som finns på ovansidan* och baksidan av din Mac Pro.

Om du använder Boot Camp och installerar ett AMD-grafikkort från tredje part kan du behöva använda andra AMD-drivrutiner i Windows.

Ansluta bildskärmar med din Radeon Pro 580X MPX-modul

Du kan ansluta upp till sex bildskärmar i dessa konfigurationer:

• Två Pro Display XDR-enheter med upplösningar på 6016 × 3384 vid 60 Hz som är anslutna till Thunderbolt 3-portarna på din Mac Pro. Anslut en bildskärm till en Thunderbolt 3-port på ovansidan* av din Mac Pro och den andra bildskärmen till en Thunderbolt 3-port på baksidan av din Mac Pro.

• Två 5K-bildskärmar med upplösningar på 5120 × 2880 vid 60 Hz anslutna via Thunderbolt 3 och två 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna via HDMI. Anslut en 5K-bildskärm till en Thunderbolt 3-port på ovansidan* av din Mac Pro och den andra 5K-bildskärmen till en Thunderbolt 3-port på baksidan av din Mac Pro.

• Sex 4K-bildskärmar med upplösningar på 3840 × 2160 vid 60 Hz anslutna via HDMI och Thunderbolt 3.

Läs mer

*På rackmonterade modeller finns det två Thunderbolt 3-portar på framsidan av Mac Pro-datorn.