Ladda dina Powerbeats Pro

Använd ditt laddningsetui för mer än 24 timmars sammanlagd speltid med dina Powerbeats Pro. Ladda så här när det är dags.

Med dina Powerbeats Pro-hörsnäckor får du upp till 9 timmars uppspelning. Med ditt laddningsetui kan du få mer än 24 timmars uppspelning. Och med Fast Fuel kan du få upp till 1,5 timmars uppspelning efter 5 minuters laddning.

När batteriet i fodralet har mindre än 40 % laddning börjar LED-lampan på framsidan lysa rött. Om LED-lampan blinkar rött kan du behöva nollställa öronsnäckorna..

Ladda dina Powerbeats Pro

Placera dina Powerbeats Pro-hörsnäckor i ditt laddningsetui när du vill ladda dem. Gör så här du när du behöver ladda både hörsnäckorna och fodralet:

1. Placera hörsnäckorna i fodralet.

2. Anslut fodralet till en strömkälla med Lightning-kabeln som medföljde dina Powerbeats Pro.

Du kan också ladda fodralet utan hörsnäckorna.

Sätt i Lightning-kabeln när fodralet är stängt.

Se hur mycket batteri Powerbeats Pro-öronsnäckorna har

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Se till att dina Powerbeats Pro är på och parkopplade med din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Placera hörsnäckorna i ditt laddningsetui. Låt fodralets lock vara öppet.

3. Håll dina Powerbeats Pro högst fem centimeter ifrån din upplåsta iPhone, iPad eller iPod touch.

4. På iOS-enheten ser du ett kort som visar batterinivån.

Du kan även se batterinivån i Idag-vyn på din iPhone, iPad eller iPod touch. Läs om hur du lägger till widgeten Batterier i vyn Idag.

På din Mac

1. Klicka på knappen för Bluetooth-menyn längst upp till höger på Mac-datorn.

2. Välj Powerbeats Pro för att se batterinivån på hörsnäckorna.

På en Android-enhet

Öppna Beats-appen för Android för att se batterinivån på dina hörsnäckor och ditt laddningsetui.

Om du inte kan ladda dina Powerbeats Pro

Här är några saker som du kan prova om du har problem med att ladda dina Powerbeats Pro.

1. Kontrollera att hörsnäckorna sitter som de ska i fodralet.

2. Använd en annan strömkälla eller kabel.

3. Rengör hörsnäckorna och se sedan till att de är helt torra.

4. Nollställ din enhet.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apples-supporten.

Längre batteritid

Håll dina Powerbeats Pro-hörsnäckor laddade genom att alltid lägga tillbaka dem i fodralet när de inte används.