Använd Hör allt med AirPods, AirPods Pro, AirPods Max eller Powerbeats Pro

Med Hör allt kan din iPhone, iPad eller iPod touch fungera som en mikrofon som skickar ljud till dina AirPods, AirPods Pro, AirPods Max eller Powerbeats Pro. Hör allt kan vara användbart om du vill höra ett samtal i ett rum med mycket ljud eller höra någon som står längre bort i rummet.

Din iOS- eller iPadOS-enhet behöver iOS eller iPadOS 14.3 eller senare för att använda Hör allt med AirPods, AirPods Pro, AirPods Max eller Powerbeats Pro. Du måste också ansluta dina AirPods, AirPods ProAirPods Max eller Powerbeats Pro till din enhet.

Kontrollcenter i iOS

Lägga till Hör allt i Kontrollcenter

Du behöver lägga till Hör allt i Kontrollcenter för att använda det:

1. Gå till Inställningar > Kontrollcenter.
  2. Rulla ned och tryck på knappen Lägg till lägg till-symbol bredvid hörselknappen hörselsymbol.
  3. Tryck på Inställningar för att spara ändringarna.

Hör allt i Kontrollcenter

Använda Hör allt

1. Öppna Kontrollcenter på din iPhone, iPod touch eller iPad.
  2. Tryck på hörselsymbolen .
  3. Tryck på Hör allt.
  4. Placera enheten framför personen som du vill höra. Se till att justera volymen på din enhet om du inte kan höra bra nog.

Du kan också se ljudnivåer i hörlurarna i realtid när du lyssnar på innehåll. Du kan snabbt se detaljerad information om decibelnivån.

Om du inte kan ansluta dina AirPods, AirPods Pro, AirPods Max eller Powerbeats Pro eller om Hör allt inte startar ska du kontrollera att Bluetooth är på och att dina hörlurar är laddade.

Läs om Hör allt med Made for iPhone-märkta hörapparater.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.