Använda Hör allt med AirPods

Med Hör allt kan din iPhone, iPad eller iPod touch fungera som en mikrofon som skickar ljud till dina AirPods. Hör allt kan vara användbart om du vill höra ett samtal i ett rum med mycket ljud eller höra någon som står längre bort i rummet.

Du behöver en iOS-enhet med iOS 12 eller senare för att använda Hör allt med dina AirPods. Du behöver även ansluta dina AirPods till din enhet.

använda Hör allt

Lägga till Hör allt i Kontrollcenter

Du behöver lägga till Hör allt i Kontrollcenter för att använda det:

1. Gå till Inställningar > Kontrollcenter.
  2. Tryck på Anpassa reglage.
  3. Rulla ned och tryck på lägg till symbol bredvid Hörsel hörselsymbol.
  4. Tryck på Tillbaka för att spara inställningen.

hör allt i kontrollcenter

Använda Hör allt

1. Öppna Kontrollcenter.
  2. Tryck på hörselsymbol.
  3. Tryck på Hör allt.
  4. Placera enheten framför personen som du vill höra. Se till att justera volymen på din enhet om du inte kan höra bra nog.

Om du inte kan ansluta dina AirPods eller om Hör allt inte startar kontrollerar du att Bluetooth är på och att dina AirPods är laddade.

Läs om Hör allt med Made for iPhone-märkta hörapparater.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.