Använda Hör allt med AirPods eller Beats

Med Hör allt kan din iPhone eller iPad fungera som en mikrofon som skickar ljud till dina AirPods eller Beats.

Hör allt kan vara användbart om du vill höra ett samtal i ett rum med mycket ljud eller höra någon som står längre bort i rummet.

Din iOS- eller iPadOS-enhet behöver iOS eller iPadOS 14.3 eller senare för att kunna använda Hör allt med AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro. Du måste även ansluta dina AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro till din enhet.

Lägga till Hör allt i Kontrollcenter

Du behöver lägga till Hör allt i Kontrollcenter för att använda det:

1. Gå till Inställningar > Kontrollcenter.

2. Rulla ned och tryck på knappen Lägg till symbolen lägg till bredvid hörselknappenhörselsymbol.

Inställningar i Kontrollcenter i iOS
  3. Tryck på Inställningar för att spara ändringarna.

Använda Hör allt

1. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller öppna Kontrollcenter på din iPad med dina AirPods eller Beats i öronen och anslutna till din iPhone eller iPad.

2. Tryck på hörselknappen hörselsymbol.

Kontrollcenter i iOS där Hörsel visas
  3. Tryck på knappen Hör alltIngen bildtext för denna bild.

4. Placera din iPhone eller iPad framför personen som du vill höra. Om du inte kan höra bra nog ser du till att justera volymen på din enhet.

Du kan också se ljudnivåer i hörlurarna i realtid när du lyssnar på innehåll. Du kan snabbt se detaljerad information om decibelnivån.

Om du vill använda Hör allt med en extern sladdmikrofon ansluter du mikrofonen till Lightning-porten eller hörlursurtaget på din iPhone eller iPad.

Om du inte kan ansluta till dina AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro, Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro, eller om Hör allt inte startar, ser du till att Bluetooth är på och att hörlurarna är laddade.

Läs om Hör allt med Made for iPhone-märkta hörapparater.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.