Komma åt Kontrollcenter på din iPad

Kontrollcenter ger dig direkt åtkomst till de saker du gör mest. Med Kontrollcenter kan du snabbt ta en bild, starta Wi-Fi, styra din Apple TV och mycket mer.

No alt supplied for Image

Så öppnar och stänger du Kontrollcenter

• Öppna Kontrollcenter genom att svepa nedåt från skärmens övre högra hörn.

• Du sveper uppåt från skärmens nederkant eller bara trycker på skärmen för att stänga Kontrollcenter.

Läs mer om hur du öppnar och stänger Kontrollcenter på iPhone och iPod touch.

Så här anpassar du inställningarna

Behöver du snabbt ändra ljusstyrkan på din skärm, eller ändra volymen? Du kananpassa inställningarna i Kontrollcenter för att komma till dina appar, inställningar och funktioner med bara några få tryckningar.

Är du osäker på vad du kan komma åt från Kontrollcenter? Ta dig en titt på listan med appar, inställningar och funktioner.