Skapa och beställ trycksaker i Bilder med projekttillägg

Läs om hur du hämtar, installerar och använder projekttillägg från tredje part i Bilder för macOS.

Du kan lägga till olika kraftfulla verktyg för att skapa bildprojekt och beställa trycksaker med projekttillägg från tredje part i Bilder. Kom igång genom att hämta och installera tillägg från Mac App Store.

Efter 30 september 2018 använder du projekttillägg för att skapa projekt och beställa produkter i Bilder.

Så här hittar du och installerar projekttillägg i Bilder

1. Öppna Bilder.
  2. Välj Arkiv > Skapa och välj sedan Mer. Mac App Store öppnas och visar tillgängliga projekttillägg.
  3. Klicka på ett tillägg för att lära dig mer eller klicka på Hämta för att hämta tillägget.
  4. När tillägget hämtas blir det tillgängligt som ett projekttillägg i Bilder.

Konvertera befintliga projekt

Du kan uppdatera eller fortsätta arbeta på dina befintliga projekt i Bilder genom att konvertera dem med tillägg från tredje part:

1. I sidomenyn i Bilder, under Projekt, väljer du det projekt du vill omvandla.
  2. I menyfältet i Bilder väljer du Arkiv > Skapa och väljer sedan projekttillägget som du vill använda. Tillägget visar alternativ för projektet och omvandlar sedan projektet till det egna formatet.
  3. Använd projekttilläggets gränssnitt i Bilder för att redigera dina projekt och lägga din beställning för trycksaker. Klicka på Klar i det övre högra hörnet i Bilder när du är klar. Det omvandlade projektet visas i sidofältet med ditt ursprungliga projekt.

När du har omvandlat dina projekt kan du redigera dem ytterligare och lägga beställningar med tilläggets gränssnitt i Bilder.

Skapa nya projekt

Följ dessa steg för att skapa ett nytt projekt med tillägg i Bilder:

1. Välj ett Minne, Album eller grupp med bilder som du vill använda för ditt projekt.
  2. Välj Arkiv > Skapa och välj sedan ett projekttillägg.
  3. Använd tilläggets gränssnitt för att skapa ditt projekt, redigera det och lägga en beställning.

Du kan lägga till flera bilder i projektet när det har skapats: dra bilderna från vyn Bilder och släpp dem på projektets namn i sidofältet.

Tillgängliga projekttillägg

Motif
Motif är en ny tjänst som låter dig skapa böcker, kort och kalendrar i hög kvalitet. Tillägget identifierar dina bästa bilder med hjälp av maskininlärning och skapar automatiskt dina projekt med några få klickningar. Du kan även anpassa varje sida så den passar dig.

Mimeo Photos
Få tillgång till en mängd olika teman för att skapa böcker, kort och kalendrar, även bokteman som matchar de Apple-teman du har använt tidigare. Det här tillägget ger dig obegränsade anpassningsmöjligheter för varje sida i projektet om du vill ha fullständig kreativ frihet.

Fotoböcker från Shutterfly
Shutterfly erbjuder kunder i USA böcker i flera storlekar och många temaalternativ i ett smidigt, lättanvänt tillägg.

WhiteWall
Skapa inramade tryck i gallerikvalitet med det här tillägget. Med ramar i många olika stilar, både traditionella och moderna, designar du snabbt den perfekta tavelväggen i ditt hem.

Fotoprodukter från ifolor
ifolor erbjuder i Europa ett stort urval av inramade tryck, fotocanvas, fotokollage, anpassade iPhone-fodral, fotomuggar med mera.

Mpix
Mpix producerar i USA fototryck, ramar, canvastavlor, kort och mycket mer i hög kvalitet. Det är enkelt att skapa den perfekta fotopresenten med det här tillägget, och leveransen sker fantastiskt snabbt.

Tryck och presenter från Fujifilm
Skriv ut dina bilder i ett flertal olika standardstorlekar, skapa muggar med bilderna på eller skapa canvastavlor att hänga på väggen.

Fotoalbum från Wix
Du kan snabbt skapa digitala fotoalbum och eleganta webbplatser för bilder som hanteras på Wix.com. Du kan lägga till album när du vill och enkelt dela dem med vänner, familj och på sociala medier.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.