Uppdatera AMD:s grafikdrivrutiner för Windows i Boot Camp

Hämta och installera AMD:s senaste grafikdrivrutiner för Windows på Mac-modeller som använder AMD-grafik.

Besök AMD:s webbplats för att hämta och installera de senaste drivrutinerna för Windows om du använder Boot Camp för att köra Windows på din Mac. Följande Intel-baserade Mac-datorer använder AMD-grafik:

• 15-tums MacBook Pro lanserad 2015 till 2019

• 16-tums MacBook Pro lanserad 2019

• 27-tums iMac lanserad 2014 till 2020

• 21,5-tums iMac med Retina-skärm lanserad 2017 till 2019

• iMac Pro lanserad 2017

• Mac Pro lanserad 2013 till 2019

Kontrollera din version av AMD:s grafikdrivrutiner

1. Starta Mac-datorn i Windows.

2. Utför något av dessa steg för att öppna Radeon-inställningarna:

• Högerklicka på skrivbordet och välj Inställningar för AMD Radeon.

• Eller klicka på Inställningar för Radeon i meddelandefältet.

• Eller välj Inställningar för AMD Radeon (AMD Radeon Settings) i programmenyn.

3. I Radeon-inställningarna klickar du på systemfliken och sedan på mjukvarufliken.

4. Versionsnumret visas under drivrutinpaketets version.

Hämta och installera AMD:s senaste grafikdrivrutiner

1. I Windows går du till sidan Apple Boot Camp Software Graphics Drivers-sidan på AMDs webbplats.

2. Sök efter den drivrutinsversion som stöds av din Mac-modell. Klicka på Download om det är en senare version (högre nummer) än versionen som är installerad på din Mac.

3. Extrahera den hämtade ZIP-filen och kör sedan installationsprogrammet i den uppackade mappen för att installera drivrutinerna.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.