Uppdatera AMD-grafikdrivrutiner för Windows i Boot Camp

Hämta och installera de senaste AMD-grafikdrivrutiner för Windows på Mac-modeller som använder AMD-grafik.

Besök AMD:s webbplats för att hämta och installera de senaste drivrutinerna för Windows om du använder Boot Camp för att köra Windows på din Mac. Följande Mac-datorer använder AMD-grafik:

Kontrollera din version av AMD:s grafikdrivrutiner

1. Starta Mac-datorn i Windows.
  2. Utför ett av följande steg:
    • Högerklicka på skrivbordet och välj inställningarna för AMD Radeon.
    • Eller klicka på Radeon-inställningarna i meddelandefältet.
    • Eller välj inställningarna för AMD Radeon (AMD Radeon Settings) i programmenyn.
  3. I Radeon-inställningarna klickar du på systemfliken och sedan på mjukvarufliken.
  4. Versionsnumret visas under drivrutinpaketets version.

Hämta och installera de senaste AMD-grafikdrivrutinerna

1. I Windows går du till AMD-webbplatsen och klickar på Drivers & Support.
  2. Välj din produkt från listan, inte från menyn. Välj först Graphics och välj sedan Mac Graphics i nästa kolumn. Välj sedan Apple Boot Camp i nästa kolumn.
  3. Klicka på Submit för att visa listan över tillgängliga drivrutiner.
  4. Sök efter den drivrutinsversion som stöds av din Mac-modell. Klicka på Download om det är en senare version (högre nummer) än versionen som är installerad på din Mac.
  5. Extrahera den hämtade ZIP-filen och kör sedan installationsprogrammet i den uppackade mappen för att installera drivrutinerna.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.