Skicka in din iPhone till Apple för reparation i Europa

Välj ditt land eller din region

Vi beklagar att din iPhone inte fungerar som den ska.

När du har kontaktat Apple för service får du ett paket med allt som du behöver för att skicka in din defekta iPhone till Apple.

Innan du skickar in din iPhone

1. Säkerhetskopiera din iPhone.  Skydda dina data genom att följa anvisningarna i avsnittet ”Innan du skickar” i den här artikeln.
  2. Ta bort din enhet från hitta min iPhone.
  3. Om möjligt laddar du iPhone-enheten helt och stänger av den.
  4. Ta bort SIM-kortet från din iPhone om den har ett och ha det på en säker plats.  Om din iPhone inte har ett SIM-kort kontaktar du din mobiloperatör för att stoppa tjänsten.

Förpacka din iPhone med de medföljande packmaterialen

1. Placera din iPhone i skyddspåsen. Lägg inte med stereoheadset, USB-kabel, strömadapter eller andra tillbehör.
  2. Ta bort fraktetiketten från lådan om du inte redan har gjort det.  Placera skyddsemballaget i fraktlådan.
  3. Försegla lådan med den med följande tejpen och se till att de röda, svarta och vita batterietiketterna är synliga på utsidan av lådan.

Skicka din iPhone till Apple

1. Om fraktetiketten för retur medföljer sätter du den på lådan.
  2. Hitta namnet på fraktbudet på etiketten (eller på övrig plats i förpackningsmaterialet) och besök deras webbplats för att ordna en upphämtning eller hitta ett avlämningsställe.*
  3. Begär att få ett avhämtningskvitto från budet.
  4. Kontrollera status för din servicebegäran.

*Apple ansvarar inte för eventuella skador som kan inträffa under frakten till följd av att förpackningen inte förseglats ordentligt eller lämnats i dåligt skick till kuriren.

Använda din reparerade eller ersatta iPhone

1. Om din iPhone använder ett SIM-kort sätter du in ett SIM-kort i din iPhone.
  2. Återskapa din iPhone från en iCloud- eller iTunes-säkerhetskopia.
  3. Hitta min iPhone bör vara aktiverat som standard, men du kan bekräfta att Hitta min iPhone är på.

© 2018 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iPhone och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. AppleCare och iCloud är servicemärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.