Lägga till urtavlan Pride på din Apple Watch

Fira Pride med en ny urtavla för Apple Watch. Du kan ändra din urtavla från fliken Urtavlor på din iPhone eller direkt från din Apple Watch.

Fliken Urtavlor på iPhone

Lägga till urtavlan Pride från din iPhone

1. Leta efter uppdateringar för iOS och watchOS. Du behöver ha iOS 11.4 och watchOS 4.3.1 för att få urtavlan Pride.
  2. Öppna Apple Watch-appen på iPhone.
  3. Tryck på fliken Urtavlor.
  4. Tryck på urtavlan Pride under Pride eller Nytt i watchOS.
  5. Tryck på Lägg till. Urtavlan visas automatiskt på din Apple Watch.

Lägga till urtavlan Pride från din Apple Watch

1. Tryck på Digital Crown för att gå till urtavlan.
  2. Håll skärmen hårt intryck, svep hela vägen till höger och tryck sedan på .
  3. Visa urtavlan Pride genom att vrida på Digital Crown.
  4. Tryck på urtavlan Pride. Urtavlan visas automatiskt på din Apple Watch.

Läs mer om hur du ändrar eller anpassar din urtavla.