Om säkerhetsinnehållet i iCloud för Windows 7.4

Det här dokumentet beskriver säkerhetsinnehållet i iCloud för Windows 7.4

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet. Du kan kryptera kommunikation med Apple genom att använda en PGP-nyckel från Apple Product Security.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

iCloud för Windows 7.4

Släpptes 29 mars 2018

Säkerhet

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: Ett skadligt program kan höja privilegier

Beskrivning: Ett buffertspill åtgärdades genom förbättrad storleksvalidering.

CVE-2018-4144: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

WebKit

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till körning av opålitlig kod

Beskrivning: Flera minnesproblem åtgärdades genom förbättrad minneshantering.

CVE-2018-4101: Yuan Deng på Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2018-4114: upptäcktes av OSS-Fuzz

CVE-2018-4118: Jun Kokatsu (@shhnjk)

CVE-2018-4119: En anonym forskare i samarbete med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4120: Hanming Zhang (@4shitak4) på Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2018-4121: Natalie Silvanovich på Google Project Zero

CVE-2018-4122: WanderingGlitch på Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4125: WanderingGlitch på Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4127: En anonym forskare i samarbete med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4128: Zach Markley

CVE-2018-4129: likemeng på Baidu Security Lab i samarbete med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4130: Omair i samarbete med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4161: WanderingGlitch på Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4162: WanderingGlitch på Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4163: WanderingGlitch på Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4165: Hanming Zhang (@4shitak4) på Qihoo 360 Vulcan Team

WebKit

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: Oväntad interaktion med indexerartyper orsakar ett ASSERT-fel

Beskrivning: En mängd indexeringsproblem förekom i hanteringen av en funktion i Javascript Core. Problemet åtgärdades genom förbättrade kontroller.

CVE-2018-4113: upptäcktes av OSS-Fuzz

WebKit

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: Bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till att tjänster nekas

Beskrivning: Ett minnesfel åtgärdades genom förbättrad indatavalidering.

CVE-2018-4146: upptäcktes av OSS-Fuzz

WebKit

Tillgängligt för: Windows 7 och senare

Effekt: En webbplats med skadligt innehåll kan komma åt data från flera källor

Beskrivning: Det förekom ett problem med flera källor vid hämtning av API. Detta har åtgärdats genom förbättrad indatavalidering.

CVE-2018-4117: en anonym forskare, en anonym forskare

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.